طرح‌های نوآورانه دانشگاه نوشیروانی بابل برای تولید خودرو برقی

ساری- ایرنا- معاون اداری مالی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: هماهنگی بین شرکت سایپا و دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در راستای تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه منجر به تولید خودروی برقی شاهین در مازندران شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، علی خطیبی روز پنجشنبه در آیین آغاز سال تحصیلی در دانشگاه علوم دریایی نوشهر، افزود: نخبگان دانشگاه صنعتی نوشیروانی باوجود تحریم های ظالمانه و ممانعت از ورود فناوری برقی کردن خودروها، با اتکا به دانش خود این مسیر را آغاز کردند.

وی اضافه کرد: در آن مقطع زمانی پذیرش صحبت برقی کردن خودرو در کشور در جمع مردم و نخبگان بسیار سخت بود اما امروز در بازدیدی که از فرایند برقی کردن خودروی شاهین داشتم، پیشرفت های آن حیرت انگیز و قابل ستایش است.

معاون وزیر علوم با بیان این که، امروز برای جامعه دانشگاهی و نخبگان ما یک افتخار بزرگی به واسطه تولید خودروی برقی کسب شده است، بیان کرد: دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل توانست این افتخار را برای کشور به ارمغان بیاورد.

این مقام مسوول با بیان اینکه، در سال گذشته پس از نقدهایی که برخی از مردم و دانشجویان خدمت رهبر معظم انقلاب نسبت به کیفیت پایین خودروهای داخلی داشته اند، وزارت علوم در این مسیر پیشگام شد، اظهار داشت: به شرکت سایپا پیشنهاد همکاری هیبریدی کردن خودرو ارائه شد که مورد موافقت قرار گرفت.

طرح‌های نوآورانه دانشگاه نوشیروانی بابل برای تولید خودرو برقی

معاون وزیر علوم ادامه داد: این موضوع را با روسای دانشگاه‌های کشور در میان گذاشتیم که چه دانشگاهی می تواند این کار را انجام دهد که رییس دانشگاه نوشیروانی بابل اعلام آمادگی کرد که نخبگان دانشگاه نوشیروانی توانایی انجام این مهم را دارند که خوشبختانه به درستی این مهم در حال انجام است.

به گزارش ایرنا، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل دارای حدود ۶ هزار و ۵۰۰ دانشجو در ۶ دانشکده مهندسی شیمی، عمران، برق و کامپیوتر، مکانیک، صنایع و مواد و دانشکده علوم پایه با ۴۰۰ کارمند و عضو هیات علمی است.

حدود ۳۰۰ دانشجوی خارجی از کشورهای مختلف در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری در این دانشگاه تحصیل می کنند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha