به گزارش ایرنا از مرکز رسانه قوه قضاییه ، " حسین فاضلی هریکندی روز پنجشنبه اظهار کرد: بهمحض اطلاع از قتل مرحوم مهرجویی و همسرش، مراتب به رییس قوه قضاییه گزارش داده و در دستورات تلفنی به پیگیری سریع با استفاده از همه ظرفیتها جهت شناسایی و دستگیری قاتل تاکید شد.
وی افزود: همچنین رییس قوه قضاییه در تماس تلفنی دستور پیگیری این پرونده را صادر کرد و در جلسه شورای عالی قوه قضاییه نیز دستور دادند تا با بهرهگیری از تمامی امکانات، هرچه سریعتر قاتل یا قاتلان شناسایی شوند و پرونده آنها با سرعت و دقت رسیدگی و منتهی به صدور حکم شود تا خداییناکرده، امنیت روانی مردم مورد خدشه قرار نگیرد.
رییس کل دادگستری استان البرز بیان کرد: این قبیل موضوعات چنانچه با سرعت و دقت در رسیدگی همراه باشد، موجب تزریق احساس امنیت هرچه بیشتر به مردم میشود و در نقطه مقابل چنانچه در بررسیها و رسیدگی به این قبیل موضوعات، تعلل صورت گیرد، افراد منافق و سودجو شروع به تحریک و انتشار مطالب کذب، القای ترس و ناامنی میکنند.
فاضلی هریکندی گفت: در راستای اجرای دستور رییس قوه قضاییه، دستورات لازم جهت استفاده از همه ظرفیتها برای تسریع در کشف جنایت، شناسایی و بازداشت قاتل یا قاتلان صادر شد و به بازپرس ویژه قتل دادسرای فردیس جهت انجام فرایند تحقیقات مقدماتی و همچنین به دادستان فردیس و نیز معاون پیگیری پروندههای خاص دادگستری کل استان البرز جهت اعمال نظارت قانونی و پیگیریهای لازم ماموریت داده شد که در پلیس آگاهی استان البرز مستقر شوند و با اقدامات اطلاعاتی و فنی همه اشخاصی که بهنحوی میتوانستند انگیزه قتل را داشته باشند، شناسایی و از آنها تحقیق کنند.
رییس کل دادگستری استان البرز افزود: با تلاش و حضور شبانهروزی مقامات قضایی مربوطه و ماموران پلیس آگاهی استان البرز حدود ۲۰ مظنون شناسایی و از آنها توسط بازپرس پرونده و کارآگاهان ویژه قتل پلیس آگاهی استان البرز تحقیق شد.
فاضلی هریکندی بیان کرد: همزمان آثار بهجا مانده در صحنه قتل مرحوم داریوش مهرجویی جهت بررسی به آزمایشگاه تشخیص هویت پلیس آگاهی فراجا ارسال شد. همچنین در بازجوییهای فنی و تخصصی صورت گرفته، چند نفر از مظنونان که بازداشت شده بودند، اقاریری در خصوص قتل و نحوه آن داشتند.
وی گفت: علاوه بر اقرار متهمان، حسب تائید و اعلام آزمایشگاه تشخیص هویت پلیس آگاهی فراجا برخی از آثار بهجا مانده از صحنه قتل از قبیل نمونه خون و بزاق نیز که قبلا جهت بررسی به آزمایشگاه ارسال شده بود، با نمونه خون و بزاق تعدادی از متهمان مطابقت دارد؛ لذا در خصوص برخی از متهمان علاوه بر اقرار، ادله و قرائن دیگر از جمله مطابقت نمونه آثار بهجامانده و برداشت شده از صحنه قتل و منزل مقتولان با متهمان بازداشت شده وجود دارد.
وی بیان کرد: تحقیقات انجام شده تاکنون حکایت از آن دارد که علت و انگیزه قتل به جهت وجود اختلافات شخصی مابین متهمان و مقتولان بوده است.
رییس کل دادگستری استان البرز افزود: به این ترتیب در کمتر ازپنج روز از وقوع قتل و کمتر از سه روز از صدور دستور ویژه رییس قوه قضاییه جهت شناسایی و دستگیری سریع قاتل یا قاتلان مرحوم داریوش مهرجویی و همسرش وحیده محمدی فر، متهمان شناسایی شدند.
فاضلی هریکندی گفت: با توجه به تعداد متهمان، تحقیقات تکمیلی جهت بررسی دقیق نحوه، چگونگی و جزئیات قتل، تعداد دقیق متهمان، میزان و نوع دخالت هریک از متهمان در قتل از قبیل مشارکت یا معاونت و بررسی دقیق سایر ابعاد پرونده در حال انجام است که در این خصوص پس از تکمیل تحقیقات نتیجه قطعی اعلام خواهد شد.
وی تصریح کرد: بعد از انجام تحقیقات اولیه از متهمان بازسازی صحنه جرم با تشخیص بازپرس ویژه پرونده صورت خواهد گرفت.
تکذیت مشارکت باجناق ها در قتل مهرجویی
رییس کل دادگستری استان البرز گفت: اخبار منتشرشده در فضایمجازی درباره طراحی قتل از سوی باجناقهای مرحوم داریوش مهرجویی و اجیر کردن متهمان جهت قتل صحیح نبوده و تکذیب میشود و با توجه به کذب و جرم بودن موضوع دستور تشکیل پرونده قضایی و تعقیب کیفری برای منتشر کننده این خبر کذب صادرشده است.
فاضلی هریکندی تاکید کرد: از رسانهها تقاضا میشود از انتشار اخبار غیرواقع در خصوص این موضوع خودداری کنند.
سخنگوی پلیس صبح امروز از شناسایی عامل اصلی قتل مهرجویی و همسرش خبر داد و گفت: بازجویی ها کماکان برای شناسایی همدستان و زوایای پنهان این قتل در حال انجام است به زودی صحنه جرم بازسازی و اطلاعات تکمیلی ارائه خواهد شد.
داریوش مهرجویی و همسرش وحیده محمدی فر شامگاه شنبه ۲۲ مهر ماه جاری در ویلای شخصی خود واقع در زیبادشت فردیس به قتل رسیدند.وی که به هنگام مرگ، ۸۴ سال داشت یکی از فیلمسازان برجستهٔ ایران و از چهرههای اصلی موج نوی سینمای ایران بود.
مهرجویی با ساختِ فیلم گاو (۱۳۴۸) نگاهها را متوجه سینمای ایران کرد و به موج نوی سینمای ایران شکل داد. پس از انقلاب اسلامی نیز به فیلمسازی پرداخت و عضو پیوستهٔ فرهنگستان هنر شد.
وی علاوه بر فعالیت در سینما، به نوشتن رمان و ترجمه نیز میپرداخت.
مرحومه وحیده محمدی فر -متولد ۱۹ بهمن سال ۱۳۴۷ تهران- به عنوان طراح لباس، فیلمنامه نویس و دستیار کارگردان فعالیت هنری داشته است.
نظر شما