به گزارش ایرنا یاسر شریفی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: از ابتدای فصل کاشت دانه روغنی کلزا، تمامی کارشناسان مراکز و مدیریت با حضور در مزارع، توصیههای فنی لازم را در اختیار کلزاکاران قرار میدهند.
وی افزود: رعایت تاریخ کاشت، تهیه بستر مناسب و استفاده میزان مناسب بذر، از جمله اصول اولیه کشت کلزا محسوب میشود و رقم "هایولا ۵۰" در این شهرستان استفاده میشود.
شریفی ادامه داد: توسعه و ترویج کشت کلزا، علاوه بر سود اقتصادی، در افزایش عملکرد غلات، پایداری تولید، کاهش آفات و بیماریها و علفهای هرز، افزایش حاصلخیزی خاک و کمک به خودکفایی کشور در راستای کاهش واردات روغن نباتی نیز نقش به سزایی دارد.
شهرستان خرمشهر بیش از ۴۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی قابل کشت دارد.
بیش از ۱۱ هزار تن کاه حبوبات از آبادان صادر شد
مدیر جهاد کشاورزی آبادان نیز اظهار کرد: ۱۱ هزار و ۱۳۹ تن کاه حبوبات شامل کاه نخود، لوبیا و عدس از بندر آبادان، اروندکنار و چوئبده در ۶ ماه نخست سال جاری به کشورهای کویت و امارات متحده عربی صادر شده است.
حسن دشتینژاد با اشاره به اینکه صادرات این میزان کاه حبوبات توسط ۶۵ شخص حقیقی و شرکت بازرگانی صورت گرفته اضافه کرد: پس از تعیین ماهیت و نمونه برداری توسط کارشناسان قرنطینه گیاهی و ارسال به سازمان جهاد کشاورزی با بررسی کارشناس زراعت، به کشورهای همسایه صادر شده است.
وی توضیح داد: بنادر شهرستان آبادان به واسطه نزدیکی به کشورهای کویت، عراق و امارات متحده عربی از ظرفیت مناسبی برای صادرات محصولات کشاورزی برخوردار هستند.
بر اساس این گزارش آبادان دارای سه بندر در شهرهای آبادان و اروندکنار در حاشیه اروندرود و چوئبده در کنار رودخانه بهمنشیر است.
آبادان ۱۳ هزار و ۲۰۰ هکتار زمین کشاورزی و بیش از ۲ میلیون نفر نخل خرما دارد. از آغاز برداشت خرما تاکنون ۴۱ هزار و ۳۰۰ تن خرما از سطح زیر کشت نخیلات این شهرستان برداشت شده است.
نظر شما