سه طرح دانش بنیان خراسان شمالی به تولید انبوه رسید

بجنورد-ایرنا- معاون علمی، پژوهشی و فناوری سپاه جوادالائمه(ع) خراسان شمالی گفت: سه طرح دانش بنیان با سرمایه گذاری سپاه استان به مرحله تولیدانبوه و تجاری سازی رسید.

هادی محمدزاده روز یکشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار کرد: سپاه این استان ۳۵۰ میلیارد ریال برای حمایت و تجاری سازی این طرح ها شامل ایجاد ساخت سامانه های گرمایشی و سرمایشی، ساخت آهن اسفنجی و ساخت بلوک سبک نما در راستای تولید انبوه و تجاری سازی سرمایه گذاری کرده است.

وی افزود: طرح دانش بنیان سامانه های سرمایشی و گرمایشی که در پارک مستقر است با جذب سرمایه گذاری به مبلغ ۱۰۰ میلیارد ریال به تولید انبوه رسید.

محمدزاده تصریح کرد: این طرح در مرحله تولید انبوه با مشکلاتی مواجه بود که شرکتی از ترکیه برای همکاری درخواستی ارایه داده بود اما با حمایت و تلاش دست اندرکاران این مشکلات رفع شد و هم اکنون در شهرک کارگاهی در حال تولید انبوه است و اینک به عراق صادرات دارد.

معاون علمی، پژوهشی و فناوری سپاه جوادالائمه(ع) خراسان شمالی خاطرنشان کرد: پروژه تولید آهن اسفنجی با کمک هلدینگ سرمایه گذاری پیشگامان بنیاد تعاون بسیج با سرمایه گذاری ۱۵۰ میلیارد ریال آغاز شد و اکنون در مرحله تولید است که با این سرمایه‌گذاری فاز بعدی آن نیز در شهرک صنعتی توسعه خواهد یافت.

وی گفت: ۱۰۰ میلیارد ریال نیز برای ایجاد طرح بلوک سبک نما اختصاص داده شد که اینک به تولید انبوه رسیده است و بنیاد مستضعفان نیز با این پروژه همکاری دارد.

محمدزاده تصریح کرد: پروژه دیگ هوشمند پخت صنعتی که اینک در یک مرحله به بازار عرضه شده است در نمایشگاه محرومیت زدایی آبادیران بسیج سازندگی کشور متقاضی خرید ۳۰۰ دستگاه از این محصول شد که اینک پیگیر محقق شدن این توافق نیز هستیم.

وی افزود: طرح های دیگری نیز در بخش های مختلف در مراحل جذب سرمایه گذاری هستند که درآینده نزدیک به تولید انبوه خواهند رسید.

معاون علمی، پژوهشی و فناوری سپاه جوادالائمه(ع) خراسان شمالی خاطرنشان کرد: سال گذشته اولین رویداد تا ثریا در استان برگزار کردیم که ۱۰ طرح آماده تجاری سازی در این رویداد ارایه شد که تاکنون سه طرح که دارای محصول دانش بنیان هستند با حمایت مرحله تجاری سازی رسیدند.

به گزارش ایرنا تعداد شرکت های دانش بنیان استان ۱۳۰ واحد است که از این تعداد ۳۵ شرکت دانش بنیان و مابقی صنایع خلاق، نو آور و فناور هستند.

حدود ۳۰ هزار دانشجو دختر و پسر در ۳۳ مرکز شامل دانشگاه‌های دولتی، آزاد، غیر انتفاعی، پیام نور، فنی و حرفه ای، جامع علمی و کاربردی و فرهنگیان خراسان شمالی زیر نظر ۵۲۱ عضو هیات علمی تحصیل می کنند.

سهم اشتغال در این استان در سه بخش کشاورزی با ۳۹.۶ درصد، صنعت با ۲۴.۳ درصد و خدمات ۳۶.۱ درصد است.

سهم این استان در حوزه کشاورزی بیش از میانگین کشور است اما در حوزه صنعت و خدمات پایین تر است.

خراسان شمالی با جمعیت یک میلیون نفری در شمال شرق کشور واقع است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha