به گزارش خبرنگار ایرنا، مهدی دوستی روز سهشنبه در نشست شورای آموزش وپرورش استان که با حضور صادق ستاریفر معاون تربیتبدنی و سلامت وزارت آموزش وپرورش برگزار شد، اظهار کرد: گلریزانی که اخیرا نیز برای نخستین بار در استان هرمزگان برگزار شد، صنایع، شرکتها و خیران احداث ۳۲۰ کلاس را بر عهده گرفتند که برای بخشی از آنها زمین تحویل شده و تلاش خواهیم کرد در ۲ ماه آینده عملیات اجرایی همه کلاسهای درس آغاز شود.
وی همچنین با اشاره به اجرای طرح شهید سلیمانی در مدارس استان بیان کرد: با تلاشهایی که انجام شده، ۷۰ زیرساخت ورزشی در مدارس استان به بهرهبرداری رسیده است و از امروز فاز دوم طرح شهید سلیمانی نیز در استان آغاز خواهد شد.
رییس شورای آموزش و پرورش هرمزگان بااشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی در بیانیه گام دوم اهداف بلندی را جهت دستیابی کشور ترسیم کردهاند که تقریبا تمام آنها از مسیر نظام آموزش و پرورش قابل دستیافتن هستند، اظهار کرد: یکی از اصلیترین مواردی را که در استان در حال پیگیری هستیم انطباق سند توسعه صنعتی استان با توسعه آموزشی بوده و در این راستا تاکنون ۲۸ هنرستان جوارکارگاهی در هرمزگان راهاندازی شده است.
دوستی، اقدامات دولت در حوزه آموزش و پرورش را بینظیر عنوان کرد و گفت: بسیاری از نارساییهای موجود در نظام تعلیم و تربیت حاصل کمکاریهای گذشته است، به عنوان مثال بحث کمبود معلم مسالهای نیست که یک شبه بهوجود آمده باشد و یک شبه نیز نمیتوان آن را مرتفع کرد چرا که شان معلم و حساسیت آن ایجاب میکند که در گزینش معلمان دقتنظر بیشتری لحاظ شود.
وی، در ادامه با بیان اینکه برای توسعه آموزشی ۲ کانون ویژه در بشاگرد و بوموسی تعریف شده است، گفت: رییس جمهور دستورات ویژهای در رابطه با این مناطق صادر کردند و برای نخستین بار در جذب معلمان، سهمیهای خاص شهرستان بشاگرد اختصاص پیدا کرد، ضمن اینکه راهاندازی مدرسه ملی ایرانیان نیز حاصل نگاه ویژه آیت الله رییسی به آموزش و پرورش بود.
نماینده عالی دولت در استان هرمزگان با اشارهای به ظرفیتهای صنعتی هرمزگان جهت برگزاری اردوهای راهیان پیشرفت و همچنین بیان تاریخچهای از تقابل با آمریکاییها در خلیجفارس، گفت: آمادگی داریم در بحث برگزاری اردوهای راهیان پیشرفت و راهیان نور دریایی نهایت همکاری را با آموزش و پرورش داشته باشیم و از ظرفیتهای مشترک سایر دستگاهها نیز برای تامین خوابگاه در میزبانی رویدادهای ملی استفاده کنیم.
دوستی، در بررسی مصوبات جلسه پیشین شورای آموزش و پرورش، عنوانکرد: در حال حاضر آموزشهای مرتبط با نابینایان از سن پنج سالگی شروع میشود؛ در حالی شخصیت آنها تا این سن شکل گرفته و اصلاح آن دشوار است از این رو آموزشهای مربوط به نابینایان باید از ۲ سالگی آغاز شود و مقدمات این امر با مشارکت ادارهکل بهزیستی فراهم شود.
وی در پایان بر لزوم مشارکت شهرداریها در ایاب و ذهاب دانشآموزان مدارس استثنایی، تاکید کرده و توزیع قرص آهن و مکملهای ویتامینه مورد نیاز دانشآموزان را جزو وظایف جاری آموزش و پرورش و دستگاههای مسئول خواند که اجرای آنها آغاز شده است.
نظر شما