"سیدزاهدین چشمه خاور" روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این میزان اعتبار به ترتیب در سال ۱۴۰۰ معادل پنج هزار و ۲۴۰میلیارد ریال، در سال ۱۴۰۱ مبلغ هفت هزار و ۵۳۰ میلیارد ریال و در سال گذشته مبلغ ۹ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال بوده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای ایلام یادآور شد: همچنین اعتبارات شرکت نفت، گاز، بنیاد علوی و برکت به میزان ۵۲۰ میلیارد ریال در سطح راههای استان و راههای منتهی به پایانه مرزی مهران هزینه شده است.
چشمه خاور بیان کرد: این میزان اعتبار شامل استانی، سفر ریاست جمهوری، ملی، قیر و دیگر نهادها همچون شرکت نفت، شرکت گاز، بنیاد علوی و بنیاد برکت بوده است.
وی اضافه کرد: در سال ۱۴۰۰ اعتبارات ملی سازمان راهداری ۸۴۰ میلیارد ریال بود که این میزان در سال گذشته به هفت هزار میلیارد ریال یا به عبارتی هشت برابر افزایش یافته است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای ایلام خاطرنشان کرد: در این باره زمانی(سال ۱۴۰۰ تاکنون) اقدامات شاخص اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای ایلام شامل روکش آسفالت ۷۳۰ کیلومتر از راهها، ۱۰ هزار کیلومتر خط کشی، نصب ۷۰ عدد انواع تابلو، تبدیل ۱۰ کیلومتر راه ۲ خطه به چهار خطه و احداث پل صلواتی و تعدادی واریانت و نصب ۴۰ کیلومتر نیوجرسی بتنی بوده است.
به گزارش ایرنا، ایلام و مرز مهران کانون اصلی تردد زوار اربعین حسینی است.
بیش از ۵۰ درصد تردد زوار اربعین امسال از مرز مهران انجام شده است.
یکی از مهم ترین برنامه های دولت در استان چهار خطه کردن مسیر ایلام به مهران و تسهیل در تردد زوار اربعین بوده است.
در این راستا احداث تونل های شماره های یک و ۲ مسیر ایلام به صالح آباد، رفع نقاط حادثه خیز، تکمیل و احداث پل صلواتی و تقاطع غیرهمسطح ورودی شهر مهران از جمله مهم ترین اقدامات انجام شده در سال جاری بوده است.
نظر شما