آیت الله محمود مشایخ روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با تاکید بر ضرورت بهره برداری به موقع طرح های عمرانی افزود: بهره برداری برخی از طرح ها آنقدر طولانی می شود که از شیرینی اش می افتد که این طرح نمونه ای از آنهاست.
در تاریخ پنجم اسفند ۱۴۰۰، معاون هماهنگی امور عمرانی وقت استاندار مازندران در حاشیه بازدید روند طرح عمرانی پل ماشلک نوشهر به نقش آن در کاهش ترافیک شهر اشاره و همچنین بر ضرورت تکمیل این پل تا این سال تاکید کرد.
این مسوول استانداری مازندران در آن زمان گفته بود این پل در رفع مشکل ترافیک شهر نوشهر نقش بسزایی دارد و می طلبد ساخت این پل با شتاب بیشتری انجام شود.
عملیات اجرایی احداث پل دوم بر روی رودخانه ماشلک در ضلع شرقی شهر نوشهر شهر آذر ماه سال ۱۴۰۰ با اعتبار ۴۰۰ میلیارد ریالی حضور رییس سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور و استاندار مازندران شروع شد و تا این تاریخ به گفته این مسوول استانداری ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشت.
بر اساس منابع، برای ساخت این پل ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار پیش بینی شد که ۳۸۰ میلیارد ریال آن از منابع شهرداری نوشهر و بقیه از منابع ملی و استانی تامین شد.
مهم ترین مشکل پل ماشلک که بیش از نیم قرن قدمت دارد عرض کم آن بود که در روزهای حضور گردشگران باعث تشکیل ترافیک در محدوده شهری نوشهر می شد. ساخت پل جدید یکی از مطالبات مردم در چند سال گذشته برای رفع این مشکل بوده است.
امام جمعه نوشهر با تاکید بر ضرورت تدبیر مسوولان امر در بهره برداری این طرح عمرانی تاکید و اضافه کرد : وقتی هر طرحی عمرانی به موقع پیش نرود به طور قطع خسارت های بهره برداری نشدن آن بر مردم تحمیل می شود.
آیت الله مشایخ خاطرنشان کرد : همه کارها به ویژه در مورد این طرح باید در عرض هم پیش بروند تا امورات مربوط به موقع انجام بشود و نتیجه گرفت، آن زمان که پل ماشلک را می ساختند مسوولان امر باید فکر همه چیز آن را می کردند تا روند کار هرچه سریعتر انجام بشود.
وی ادامه داد : بی مدیریتی یعنی انجام وظیفه نکردن است، این همه شهدا و فداکاری های آنان می گوییم یک ذره به خودمان بیاییم و در همه احوال از آن ها بیاموزیم تا چه کاری باید انجام بدهیم.
امام جمعه نوشهر تصریح کرد : وقتی پیش بینی نمی کنیم که در هفته و یا ماه بعد چه کاری باید انجام بشود، یا خلاء کار و یا کمبودها کجاست و چه برنامه ریزی بشود، امورات طرح های عمرانی به موقع انجام نمی شود هم اقتصاد و هم مردم خسارت می بینند.
آیت الله مشایخ، بهره برداری این طرح عمرانی را در کاهش بارترافیکی این شهر گردشگر پذیر بسیار تاثیرگذار دانست.
وی خاطرنشان کرد : اگر همه مسوولان در هر شرایطی وظیفه شناس باشند و به موقع کارهای انجام بشود در واقع با این رویکرد رعب در دل دشمنان جمهوری اسلامی ایجاد می شود چرا که آنان می خواهند ناامیدی و ناکارآمدی دست اندکاران را در جامعه ترویج و مردم را نسبت به نظام اسلامی بد بین کنند.
روایتی از تاریخ ۲۷ آذر ۱۳۹۹
در این تاریخ عملیات اجرایی احداث پل دوم بر روی رودخانه ماشلک نوشهر در ضلع شرقی این شهر با حضور رییس سازمان شهرداریها و دهیاریهای وقت کشور و استاندار وقت مازندران آغاز شد.
پل ماشلک با قدمت بیش از ۵۳ سال به دلیل عرض کم بویژه در هنگام حضور گردشگران باعث بروز ترافیک در محدوده شهری نوشهر می شود و به همین خاطر هم ساخت پل جدید یکی از مطالبات مردم در چند سال گذشته بوده است.
شهردار وقت نوشهر در تاریخ ۲۷ آذر ۱۳۹۹ در آیین آغاز عملیات اجرایی این پل گفته بود پل دوم ماشلک به صورت ۲ قطعه جداگانه باند شمال و جنوب هر کدام به عرض ۱۶ متر و به طول ۴۰ متر ساخته خواهد شد.
طبق گفته شهردار وقت قرار بود در مرحله اول باند جنوبی این پل تا اوایل بهار سال بعد ساخته و زیر بار ترافیکی برود و بعد از تخریب پل قدیمی و عملیات اجرایی باند شمالی هم آغاز خواهد شد که بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته باند شمالی تا پایان سال ۱۴۰۰ به بهره برداری خواهد رسید.
برای ساخت این پل فلزی بنا به اظهار شهردار وقت در مجموع ۳۲ شمع بتنی به ارتفاع ۳۰ متری باید احداث می شد.
تماس خبرنگار ایرنا برای کسب اطلاعات بیشتر با پیمانکار طرح عمرانی پل ماشلک و سرپرست شهرداری نوشهر به نتیجه نرسید.
شهرستان ۱۵۰ هزار نفری نوشهر سالانه پذیرای میلیون ها مسافر و گردشگر داخلی و خارجی است.
بسیاری از کارشناسان امر معتقدند شهرستان های غرب مازندران در همه ایام سال با میزبانی میلیون ها گردشگر داخلی و خارجی همچنان با امکانات محلی خدمات ملی ارایه میدهد که پس از دههها به یک مطالبه اساسی این مناطق یعنی"تقویت زیرساخت ها" پاسخ داده نشده است.
به گزارش ایرنا، زیرساخت های خدماتی اعم از آب، گاز، برق، راه و مخابرات اکنون شهرستان های رامسر، تنکابن، عباس آباد، کلاردشت، چالوس، نوشهر و نور واقع در غرب مازندران برای جمعیت ثابت اهالی منطقه تعریف شده در حالی که دهه ها است با امکانات محلی خدمات ملی به میلیون ها مسافر و گردشگران ارایه می کند.
منابع و اعتبارات و امکانات زیرساختی همه بخش شهرستان های غرب مازندران هم اکنون با میزان خدماتی که در سطح ملی یعنی میلیون ها گردشگر ارایه می دهند همخوانی ندارد و نتیجه این روند بروز چالش ها و اخلال در ارایه خدمات است.
در این پیوند، امام جمعه نوشهر گفت: غرب مازندران از جمله مناطق مهم گردشگری ایران است و مسوولان کشوری برای تقویت زیرساخت شهرستان های این منطقه باید توجه ویژه کنند.
آیت الله محمود مشایخ در گفت و گو با ایرنا افزود: این مناطق غرب مازندران به ویژه نوشهر در همه ایام مسافران و گردشگران فراوانی دارد که لازم است مسوولان کشوری و استانی به ایاب و ذهاب جمعیت میلیونی بخش گردشگری منطقه اساسی توجه داشته باشند.
وی اظهارداشت: نباید از بخش گردشگری فقط گرانی، ترافیک، کمبودها در اذهان اهالی شهرستان های غرب مازندران شکل بگیرد و احداث و بهره برداری بموقع طرح های عمرانی مورد نیاز این مناطق رفع بسیاری از مشکلات مربوط منطقه خواهد بود.
نظر شما