به گزارش ایرنا، عبدالصمد صفرنژاد روز شنبه در جلسه شوای سیاست گذاری ستاد هفته پژوهش و فناوری خراسان شمالی اظهار کرد: دانشگاهیان و محققان باید سعی کنند پژوهش های خود را به سوی نیازها و رفع چالش های جامعه معطوف کنند.
وی افزود: در واقع طرح های پژوهشی باید به گونه ای باشد که در آنها یکی از مشکلات اساسی مردم مطرح شده و راه حلی برای رفع آن مشکل ارایه شود.
صفرنژاد ادامه داد: باید این امر نهادینه شود که پژوهش به عنوان راه حل اساسی مشکلات به کار گرفته شود.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری خراسانشمالی خاطرنشان کرد: یکی از دلایلی هم که پژوهش ها در برخی موارد نتوانسته مورد توجه مخاطبان قرار گیرد جدا بودن آنها از نیازهای واقعی جامعه است.
هفته پژوهش فرصتی برای ارایه توانمندی ها
رییس دانشگاه بجنورد نیز با بیان اینکه هفته پژوهش فرصتی برای ارایه توانمندی ها است، گفت: رویکرد جشنواره تقدیر از برگزیدگان پژوهش در سال جاری نسبت به سال گذشته تغییر کرده و همه اقشار را در بر میگیرد.
محمد شیخ زاده افزود: جشنواره هفته پژوهش در سال های گذشته به حوزه دانشگاه، دانش آموزی و پارک علم و فناوری محدود می شد اما در سال جاری در این جشنواره از برگزیدگان پژوهش در زمینه کشاورزی، صنعتگران، بانوان فعال در عرصه های اشتغال و کارآفرینی و حتی خیران نیز تقدیر خواهد شد.
وی تصریح کرد: طیف وسیعی از پژوهشگران در سال جاری در جشنواره تقدیر خواهند شد که این امر در راستای شناسایی نخبگان، برگزیده ها و پژوهشگران در تمامی بخش ها و ایجاد شور و نشاط در بین اقشار جامعه انجام می شود.
شیخ زاده خاطرنشان کرد: مدیران و مسوولان سازمان ها و دستگاه هایی که به حوزه پژوهش بیشتر توجه دارند و حتی با صنایع و پژوهشگران و افراد صاحب ایده تفاهم نامه و طرح دارند نیز مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.
به گزارش ایرنا، نخستین جلسه شورای سیاستگذاری ستاد هفته پژوهش و فناوری خراسان شمالی به مناسبت ۲۵ آذرماه ( روز پژوهش) تشکیل و در آن مسوولان کمیته های محتلف هفته پژوهش معرفی شدند.
۲۸ هزار دانشجو دختر و پسر در ۳۳ مرکز شامل دانشگاههای دولتی، آزاد، غیر انتفاعی، پیام نور، فنی و حرفه ای، جامع علمی و کاربردی و فرهنگیان خراسان شمالی تحصیل می کنند.
نظر شما