به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدعلی نوبخت شامگاه شنبه در راستای نهضت پیگیری طرح های عمرانی نیمه کاره شهرستان در جریان بازدید از طرح تعریض محور ساری به تاکام گفت: اجرای قانون مولدسازی راه نجات برای تکمیل طرح های عمرانی نیمه تمام و طولانی مدت در شهرستان ساری است.
وی اظهار داشت: در مولد سازی با شناسایی کامل اموال غیر منقول دولت در شهرستان و تعیین تکلیف آنها ظرف کوتاه ترین مدت، بنا داریم با تزریق دارایی، بخشی از طرح های عمرانی نیمه تمام و بر زمین مانده در این شهرستان را به پایان برسانیم.
فرماندار ساری با ابراز گلایه شدید نسبت به طولانی شدن برخی از طرح های عمرانی نیمه کاره که مدت زمان زیادی از اجرای آنها می گذرد، خاطرنشان کرد: بر سر منافع مردم با کسی تعارف نداریم و در جهت تحقق آسایش و آرامش آنان از هیچ کوششی دریغ نخواهد نشد.
نوبخت با بیان اینکه بنا داریم قطعه دوم محور ساری به تاکام را در ایام الله دهه فجر به بهره برداری برسانیم افزود: تمامی مدیران دستگاه های اجرایی شهرستان باید نسبت به قوانین، ریز اعتبارات تخصیصی، موانع، راهکارها و روند اجرای طرح های عمرانی دستگاه متبوع خود اشراف اطلاعاتی داشته باشند و برای به ثمر رساندن آن به صورت میدانی وارد عمل شوند.
طرح چهار خطه شدن محور ساری به تاکام از جمله مصوبات سفر رئیس جمهور ۲۱.۳ کیلومتر طول دارد که تاکنون ۱۷ کیلومتر از این محور تکمیل و به بهره برداری رسیده است.
طرح تعریض و چهارخطه شدن محور ساری - تاکام از سال ۱۳۸۸ آغاز شد و اکنون از این مسیر ۲۱ کیلومتری حدود ۱۷ کیلومتر تعریض شده است.
عملیات اجرایی چهار خطه شدن ساری به تاکام از سال ۸۸ آغاز شده است و هم اکنون سه پیمانکار در قالب چهار قراداد در حال تکمیل این طرح به طول چهار کیلومتر هستند.
قطعه یک محور ساری تاکام به طول ۱۳.۳ کیلومتر و با صرف یکهزار و ۲۵۴ میلیارد ریال اعتبار و قطعه دوم این محور نیز به طول ۳.۷ کیلومتر با ۲ هزار و ۷۹۴ میلیارد ریال اعتبار در مجموعدبیش از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
این جاده یکی از شریانهای اصلی و برونشهری شهرستان ساری است که محور اصلی مازندران – سمنان نیز محسوب میشود و در تعطیلات پایان هفته به ویژه ایام تابستان بار ترافیکی بالایی دارد.
نظر شما