به گزارش خبرنگار ایرنا، جهانبخش تل اشکی روز سهشنبه در جمع خبرنگاران با گرامیداشت هفته پدافند غیرعامل اظهار کرد: براساس سناریو تعریف شده برای مانور پس از وقوع زلزله فرضی و تخریب مدرسه بلافاصله اطلاع رسانی انجام و کمیته های مربوطه در محل فرمانداری بوشهر حضور پیدا کردند.
وی بیان کرد: در مرحله نخست تیم ارزیابی مدیریت بحران جهت ارزیابی سریع حادثه و گزارش وضعیت محل آسیب دیده به مرکز عملیات اضطراری شدند.
تل اشکی ادامه داد: با رسیدن تیم ارزیاب گزارش مشخصات زلزله و خسارتهای مالی و جانی تهیه و اقدامهای لازم برای نجات آسیب دیدگان و انتقال آنها به مراکز درمانی، رفع قطعی برق و آب و تلفن، اسکان اضطراری برای آوارگان، آمارگیری و تعیین وضعیت جسمی آوارگان، کنترل وضعیت بهداشتی، توزیع تغذیه رایگان و فراخوان کلیه نیروها و امکانات دستگاهها برای آوار برداری اجرایی شد.
وی با اشاره به حضور ۱۵ تیم در مانور آمادگی در برابر زلزله ادامه داد: جمعیت هلال احمر، فوریت های پزشکی، سپاه و نیروی بسیج شهرستان، نیروی انتظامی، راه وشهر سازی، آبفا، آموزش وپرورش، شهرداری، شرکت مخابرات و شرکت توزیع نیروی برق دستگاه های مشارکت کننده در مانور بودند.
تل اشکی افزود: برگزاری مانور زلزله همراه با آموزش های لازم در راستای افزایش سطح آمادگی شهروندان برای مواجهه با حوادث پیش بینی نشده است.
کارشناس ایمنی و مدیریت بحران استانداری بوشهر نیز گفت: با توجه به زلزلههایی که در کشور رخ می دهد نیاز است میزان آمادگی مردم و نیروهای عملیاتی افزایش یابد .
بهروز ابوالفتحی افزود: هر چه آموزش به شهروندان بیشتر و آگاهی آنان نسبت به حوادثی مانند زلزله بالا باشد مدیریت وقوع حوادث پیش بینی نشده افزایش می یابد.
وی اظهار کرد: یکی از پیام های مهم این مانورها هشدار به ساخت و سازهای غیرمجاز است چرا که در احداث ساختمان ها رعایت استانداردهای تعریف شده بسیار الزامی است.
نظر شما