به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدرضا حسین نژاد روز یکشنبه در آیین معارفه شهردار بجنورد اظهار کرد: مدیریت زباله به عنوان طلای کثیف یکی از موارد مهم در مدیریت شهری محسوب می شود و ایجاد و راه اندازی کارخانه کمپوست راهکار آن است.
استاندار خراسان شمالی افزود: جداسازی زباله ها و تفکیک از مبدا باید میان شهروندان نهادینه شود، این امر از مطالبات وزیر کشور هم است.
وی با اشاره به اینکه مدیران شهری باید به دنبال درآمدزایی باشند گفت: باید پروژه های امید آفرین شهری در بخش های مختلف فرهنگی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی تعریف شود.
به گزارش خبرنگار ایرنا، شهر بجنورد ۲۲۰ هزار نفر جمعیت دارد.
مردم شهر بجنورد روزانه بیش از ۱۳۰ تن زباله تولید می کنند و این رقم در ماه به ۴۰ هزار تن می رسد، این طلای کثیف در کوه باباموسی به صورت غیراصولی دفن می شود.
براساس این گزارش کارخانه کمپوست بجنورد به عنوان بزرگترین کارخانه کمپوست شمال شرق کشور در ۱۵ کیلومتری شمال بجنورد کلنگ خورد. این واحد تولیدی، طرح کارخانه کمپوست بجنورد با هزینه کرد ۴۰ میلیارد ریال و به امید حل مشکل دفع زباله شهرهای بجنورد، شیروان، اسفراین، آشخانه و فاروج در مجاورت بجنورد ساخته شد اما تنها ۶ ماه پس از فعالیت در سال ۹۱ به علت مشکلات زیست محیطی و اعتراض اهالی روستاهای همجوار تعطیل شد.
عمر فعالیت این کارخانه تنها چند ماه بود. فعالیت این کارخانه که با انتشار بوی متعفن و نامناسب همراه بود با اعتراض ساکنان روستاهای اطراف روبه رو شد و بروز مشکلات اجتماعی ناشی از این اعتراض ها سبب تعطیلی این کارخانه شد.
در این آیین محمدعلی کشمیری به عنوان شهردار بجنورد معارفه شد.
نظر شما