به گزارش ایرنا، فرزاد پیلتن عصر یکشنبه در مراسم تقدیر از صادرکنندگان برتر سال ۱۴۰۱ استان قزوین ضمن بیان این مطلب افزود: از نمایندگان بخش خصوصی و مدیران حوزه صادارت می خواهیم که در راستای تبیین این ۱۲ روش در استان قزوین اهتمام ورزند.
وی با بیان اینکه برای توسعه صادرات ۲ برنامه پیش رو داریم، اضافه کرد: ایجاد پایانههای صادراتی در استانها و توسعه شرکتهای مدیریت صادراتی از روشهایی هستند که باید برای توسعه صادرات مورد توجه قرار گیرد.
پیلتن در خصوص شرکت های مدیریت صادرات، اظهار کرد: ما افراد زیادی را میشناسیم که علاقه مند به صادرات هستند که باید در قالب این شرکتها محصولات تولیدی خود را مدیریت کنند.
به گفته این مسوول، در مورد رفع تعلیق کارت بازرگانی نیز با بانک مرکزی رایزنی شده است، اما بانک مرکزی متعقد است که انجام امورات ارزی باید به نحو کامل صورت پذیرد.
پیلتن به برگزاری حدود ۸۰ نمایشگاه بین المللی در کشور اشاره کرد و یادآور شد: برگزاری این نمایشگاه ها از طرفی برای تولیدکنندگان مشوق صادراتی بوده و از طرف دیگر باعث متنوع سازی سبد صادراتی کشور میشود.
مدیرکل دفتر غرب آسیای سازمان توسعه تجارت ادامه داد: در طرح متنوع سازی سبد صادراتی در نظر داریم که کشورهای جدیدی را به عنوان مقصد صادرکنندگان معرفی کنیم.
وی با تاکید بر اینکه تولید باید صادرات محور باشد، اظهار کرد: همیشه رسم بر این بوده که مازاد مصرف داخلی برای صادرات در نظر گرفته میشد، درحالی که تولید از ابتدا باید برای صادرات صورت بگیرد.
پیلتن خاطرنشان کرد: صادرات مهم و سخت است، حتی در شرایط عادی نیز صادرات کار دشواری است، حالا شما تصور کنید در شرایط تحریم این وضعیت چگونه خواهد بود، بر همین اساس برنامههای کلان دولت در مسیر حمایت از توسعه تجارت و صادرات قرار گرفته و امروز به معنی واقعی کلمه تیم دولت صادقانه در خدمت صادر کنندگان است.
مدیرکل دفتر غرب آسیای سازمان توسعه تجارت یادآور شد: اگر هر کسی بتواند بتواند حتی یک دلار صادرات به خارج از کشور داشته باشد، در جمع صادرات کشور رقم قابل توجهی ایجاد می کند.
گفتنی است در پایان این مراسم از ۳۷ صادر کننده برتر استان قزوین در سال ۱۴۰۱ تجلیل به عمل آمد که سه تن از آنها چهرههای ملی بودند.
نظر شما