با من بخوان؛ هم‌آوایی و هم‌نشینی زیرِ سقفِ هنر

ساری- ایرنا- طنین موسیقی فاخر با هم‌آوایی مردم مازندران طی ۲ شب در سالن دنیای آرزوی ساری ساعاتی متفاوت و فراموش نشدنی را برای حدود سه هزار نفر از مشتاقان موسیقیِ خوب و باکیفیت رقم زد و خاطره‌ای به یاد ماندنی برای آن‌ها ساخت. اما چند هزار متقاضی هم در صف خرید ماندند و این یعنی عرضه کمتر از تقاضا است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، فصل دوم تور کنسرت‌های علیرضا قربانی در سال جاری جمعه و شنبه گذشته -پنج و ۶ آبان- با چهار نوبت اجرای این گروه طی ۲ شب در سالن دنیای آرزوی ساری به پایان رسید و این گروه برای برگزاری تور کنسرت‌های خارج از کشور راهیِ کانادا شد.

هرچند که کنسرت اخیر قربانی در ساری نخستین اجرای او در مازندران نبود، اما به روال همه اجراهایی که طی سال‌های اخیر در مازندران و سایر استان‌ها برگزار کرد، استقبال از این کنسرت بسیار زیاد بود. تا جایی که بنا به اظهارات دست‌اندرکاران و عوامل اجرایی کنسرت، علاوه بر حدود سه هزار مخاطبی که موفق به تهیه بلیت شدند، چند هزار علاقه‌مند دیگر در صف خرید بلیت ماندند و نتوانستند به تماشای این اجرای جذاب و فاخر موسیقی بنشینند. استقبالی که نشان می‌دهد فضای جامعه منتظر اجرای برنامه‌های فرهنگی و هنری باکیفیت است و اتفاقا در هرچه بهتر برگزار شدن این رویدادها نیز همکاری و همراهی مناسبی دارد.

حجم بالای تقاضا

محمد غلامی عضو هیئت مدیره انجمن موسیقی مازندران و مسئول برگزاری این کنسرت در ساری به خبرنگار ایرنا می‌گوید: خوشبختانه با همکاری مسئولان استان به ویژه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی و همراهی سایر دستگاه‌های نظارتی و انتظامی آخرین نوبت اجرای کنسرت‌های فصل دوم تور داخلی استاد قربانی در سال جاری به مازندران رسید. از این بابت خوشحالیم که ساعاتی خوش و به یاد ماندنی برای تعدادی از همشهریان و هم‌استانی‌ها رقم خورد. اما از سوی دیگر حجم بالای تقاضا نیز سبب شد که شرمنده بسیاری از مردم شویم.

وی می‌افزاید: استقبال از کنسرت به حدی بود که بلیت‌های چهار نوبت اجرای ساری مجموعا در کمتر از یک ساعت فروخته شد و پس از آن طی چند روز با حجم بالای تقاضای مخاطبانی از سراسر استان و حتی استان‌های دیگر مواجه بودیم. اما به دلیل محدودیت‌ زمانی گروه و برنامه‌ریزی برای سفر به کانادا و آغاز تور خارج از شور امکان پاسخ به تقاضا و نیاز این گروه از علاقه‌مندان به موسیقی وجود نداشت.

این فعال حوزه موسیقی خاطرنشان کرد: در همین چهار نوبت اجرا نیز مخاطبانی از استن‌های دیگر مانند تهران، خراسان، گلستان، سمنان و گیلان داشتیم که با تهیه بلیت خودشان را به ساری رساندند و در سالن حضور یافتند. این میزان استقبال و علاقه نشان می‌دهد که تقاضا برای برگزاری چنین برنامه‌هایی که به افزایش نشاط اجتماعی کمک می‌کند بالاست و با کمی هماهنگی می‌توان از این فرصت مناسب برای کمک به بهتر شدن حال جامعه بهره گرفت. خوشبختانه همکاری مردم نیز برای رعایت ضوابط و مقررات در برگزاری این رویدادها بسیار خوب است.

زیرِ سقفِ موسیقی

نکته مهم و قابل توجه در کنسرت گروه علیرضا قربانی، حضور مخاطبانی از همه رده‌های سنی است. از کودک تا سالمند را می‌توان در جمعیت مخاطبان این کنسرت یافت. در ساری نیز شرایط به همین شکل بود. از تنوع مخاطبان می‌شد دریافت که سلیقه‌های گوناگون اجتماعی در انتخاب برنامه موسیقایی مد نظرشان به یک وجه اشتراک رسیده‌اند و همین وجه اشتراک نیز آن‌ها را از شهرها و استان‌های مختلف زیر یک سقف برای حدود ۲ ساعت به تماشا و شنیدن برنامه‌ای موسیقایی کشانده است.

پس از هر نوبت اجرای کنسرت در ساری مانند همه اجراهای دیگر این گروه در شهرهای مختلف، می‌شد حالِ خوشِ شهروندانی که از سالن خارج می‌شدند را دید. یکی از مخاطبان که خودش را از سمنان به ساری رسانده بود می‌گفت پنج نفر از دوستانش نیز حاضر بودند برای تماشای این کنسرت به ساری بیایند، اما نتوانستند بلیت تهیه کنند.

با من بخوان؛ هم‌آوایی و هم‌نشینی زیرِ سقفِ هنر

مخاطب دیگری از بیرجند خودش را به ساری رسانده بود. از پلاک خودروهای پارک شده در پارکینگ مجموعه می‌شد دریافت که تعداد زیادی از مخاطبان در این ۲ روز از سایر شهرهای استان به ساری آمدند تا ۲ ساعت را با موسیقیِ باکیفیت و ارزشمند ایرانی بگذرانند.

شهروند دیگری که همراه با همسر و دو دخترش به محل برگزاری کنسرت آمده بود نیز گستره مخاطبان این برنامه‌ها را محدود به سالن و تعداد صندلی‌ها ندانست و با اشاره به ظرفیت‌های فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی گفت: جامعه به برگزاری این برنامه‌های با کیفیت فرهنگی و هنری نیاز دارد. به نظرم این تصور هم اشتباه است که فقط یک عده محدود می‌توانند از این کنسرت‌ها لذت ببرند. امروز تقریبا همه گوشی همراه دارند و در شبکه‌های اجتماعی عضو هستند. منتشر شدن محتوای تولید شده توسط مردم از این رویدادها به نوعی گسترده‌تر شدن دایره مخاطبان است.

چشم‌انتظاران بلیت

وی اظهار کرد که بسیاری از اطرافیانش موفق به تهیه بلیت نشدند و مشتاق هستند که باز هم این برنامه در مازندران اجرا شود تا فرصت حضور و هم‌آوایی در این کنسرت را داشته باشند. این درخواست را طی روزهای اخیر بسیاری از علاقه‌مندان به کنسرت علیرضا قربانی در فضای مجازی و حتی زیر پست‌های صفحه شخصی او عنوان کرده‌اند.

با من بخوان؛ هم‌آوایی و هم‌نشینی زیرِ سقفِ هنر

یکی از کاربران زیر پستی در صفحه علیرضا قربانی نوشته است: «آقای قربانی، من مدت‌هاست منتظر بودم شما توی یکی از شهرهای مازندران کنسرت بذارین. از اون پست‌تون که گفتین قراره ساری کنسرت داشته باشین، منتظر بودم بلیت‌فروشی شروع بشه. پول‌هام رو این ماه جمع کردم، مامانم رو راضی کردم که باهام بیاد. اما بلیت بهم نرسید. » از این دست پیام‌ها که میزان تقاضا و استقبال از این کنسرت و برنامه‌های مشابه در مازندران را نشان می‌دهند کم نیستند.

علیرضا قربانی هم در بخشی از کنسرت خود به همین موضوع اشاره کرد و ابراز امیدواری کرد که بتواند پس از بازگشت از تور کنسرت‌های خارج از کشور، باز هم در مازندران با تعداد نوبت اجراهای بیشتری روی صحنه برود.

وی ضمن قدردانی از مردم بابت همراهی‌شان در اجرای این کنسرت، اظهار کرد: قدردان همه محبت‌های شما و همه دوستانی که در سراسر ایران به ما محبت دارند و حمایت می‌کنند هستیم و امیدوارم لایق باشیم و بتوانیم کارهایی در خور فرهنگ و ادب سرزمین‌مان تولید و اجرا کنیم.

به گزارش ایرنا، علیرضا قربانی و گروهش پس از کنسرت ساری عازم تهران شدند تا برای برگزاری کنسرت‌های خارج از کشور به کانادا سفر کنند. طبق برنامه این گروه سوم نوامبر (۱۲ آبان) در کلگری، پنجم نوامبر (۱۴ آبان) در ونکوور، ۱۱ نوامبر (۲۰ آبان) در تورنتو و ۱۲ نوامبر (۲۱ آبان) در مونترال کانادا به روی صحنه خواهد رفت.

تور کنسرت‌های این خواننده اواخر ماه نوامبر و اویل ماه دسامبر (آبان و آذرماه) نیز در برخی از شهرهای اروپا از جمله دوسلدورف، فرانکفورت، مونیخ، برلین، لندن، منچستر، روتردام، استکهلم و مالمو برگزار می‌شود.

قربانی ۲۱ نوامبر (۳۰ آبان) در دوسلدورف، ۲۶ نوامبر (پنجم آذر) در فرانکفورت آلمان و سوم دسامبر (۱۲ آذر) در استکهلم سوئد به روی صحنه می‌رود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha