۸ آبان ۱۴۰۲، ۱۴:۴۷
کد خبر: 85275510
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

انگشت اتهام کرملین به غرب و اوکراین در وقایع فرودگاه داغستان

مسکو-ایرنا- مقامات روسیه رخدادهای یکشنبه فرودگاه داغستان را ناشی از دخالت خارجی و تحریک غربی‌ها و اوکراین دانستند.

صدها نفر از مردم داغستان در بحبوحه جنایت صهیونیست‌ها علیه فلسطینی‌ها، شامگاه یکشنبه در اعتراض به ورود یک هواپیما از تل‌آویو به فرودگاه ماخاچ قلعه، تظاهرات کردند و باعث تعطیلی این فرودگاه شدند.

در همین حال، سخنگوی کرملین گفت: شورش فرودگاه داغستان ناشی از دخالت خارجی بود.
دیمیتری پسکوف افزود: ولادیمیر پوتین دوشنبه جلسه ای برگزار خواهد کرد تا درباره تلاش های غرب برای استفاده از رویدادهای خاورمیانه برای ایجاد تفرقه در روسیه و جامعه بین المللی گفتگو کند.
رئیس‌جمهوری داغستان روسیه نیز در این باره گفت: تلاش‌ها برای بی‌ثبات کردن اوضاع در منطقه داغستان جنوبی از خارج از کشور، از جمله توسط کانال‌های تلگرامی طرفدار اوکراین، مدیریت می‌شود.
سرگئی ملیکوف افزود: تلاش برای دامن زدن به اختلافات قومیتی، توسط دشمنان کشورمان انجام می شود.
به گفته وی، یکی از کانال های تلگرامی که برای حضور داغستانی ها در راهپیمایی ها درخواست می کند، از خارج کنترل می شود.
رئیس‌جمهوری داغستان روسیه گفت که برای حوادث روز یکشنبه، پرونده های جنایی تشکیل شده است.
ملیکوف ادامه داد: فرودگاه ماخاچ قلعه در چند روز آینده کار خود را از سر می‌گیرد و پروازهای بین المللی را آغاز خواهد کرد.
وی اظهارداشت: تجهیزات فرودگاه ماخاچ قلعه در جریان ناآرامی ها آسیبی ندیده است.
مقامات فرودگاه داغستان روز دوشنبه به خبرگزاری تاس گفتند: فرودگاه های ناحیه فدرال قفقاز شمالی روسیه پس از رخدادهای اخیر در داغستان به کار خود ادامه می دهند.
بنا بر این گزارش، وضعیت پروازها در گروزنی، ماگاس، ولادی قفقاز و نالچیک بدون تغییر ادامه داشته است.
ماگومد تسوروف،مدیر فرودگاه ماگاس نیز با جعلی خواندن مطالب منتشر شده درباره پرواز از اسرائیل به این فرودگاه گفت: "ما پروازهای بین المللی، به خصوص از اسرائیل انجام نمی دهیم.
وی ادامه داد: کسی به وضوح می خواهد وضعیت قفقاز را بحرانی کند.
به گزارش رسانه‌های روسیه، شامگاه یکشنبه، صدها نفر در فرودگاه ماخاچ قلعه مرکز جمهوری داغستان در اعتراض به فرود یک هواپیمای رژیم صهیونیستی تجمع کردند. تظاهرکنندگان با شکستن حصار فرودگاه وارد باند و ساختمان فرودگاه شدند. برخی از آنها پرچم فلسطین را در دست داشتند.

پیش از این، «عبدالحفیظ نوفل» سفیر فلسطین در مسکو از بازگشت یهودی‌های روس‌تبار به مسکو خبر داد.
رسانه‌های رژیم صهیونیستی نیز اعلام کردند : چهار هزار کارگر خارجی فعال در سرزمین‌های اشغالی به دنبال عملیات طوفان الاقصی و موشک‌باران تل‌آویو و دیگر شهرک‌های صهیونیست‌نشین اسراییل را ترک کردند.
رسانه‌های رژیم صهیونیستی فاش می‌کنند که صدها کارخانه مهم که غذا، دارو و محصولات اساسی را به رژیم صهیونیستی ارائه می‌کنند، از زمان آغاز حماسه طوفان الاقصی در هفتم اکتبر از کمبود کارگر رنج می‌برند.
چند روز پیش نیز فارن پالیسی تائید کرد که ممکن است ساکنان اسراییل در نتیجه جنگ در نوار غزه "با کمبود شدید مواد غذایی مواجه شوند و رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند که "اگر کارگران خارجی از اسراییل بروند، تولید مواد غذایی وجود نخواهد داشت".
از سوی دیگر، تارنمای شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد که نظرسنجی انجام شده توسط اتحادیه صنعتگران نشان می‌دهد که ۷۰ درصد از کارخانه‌ها پس از شروع حمله غزه، کمبود جدی کارگر را گزارش کرده‌اند.

نیروهای مقاومت فلسطین روز شنبه ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳ عملیات غافلگیر کننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اشغالگر قدس آغاز کردند و این رژیم برای تلافی و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران بی وقفه مناطق مسکونی و درمانی این منطقه است.
وزارت بهداشت فلسطین در غزه شمار شهدای حملات رژیم صهیونیستی به این باریکه طی ۲۴ روز (تا روز یکشنبه) بمباران های وحشیانه رژیم صهیونیستی به این منطقه را بیش از هشت هزار و ۳۰۶ نفر اعلام کرده که ۷۰ درصد آنها را کودکان و زنان تشکیل می دهد. شمار زخمی‌ها نیز  بیش از۲۰ هزار نفر و تعداد مفقودی‌ها هم ۲ هزار نفر هستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha