تذکرات شورای شهر تهران؛ از تسریع در تکمیل ایوان ری تا هشدار در خصوص عامل ترافیک منطقه ۱۵

تهران بزرگ - ایرنا - موضوع تسریع در تکمیل ایوان ری، هشدار در خصوص ترافیک برای منطقه ۱۵ در صورت ساخت مجتمع تجاری جدید و موضوع حمایت از سالمندان و زنان سرپرست خانوار از مهمترین تذکرات اعضای شورای اسلامی شهر تهران بوده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، زهرا شمس‌احسان روز سه‌شنبه در تذکر پیش از دستور خود با تاکید بر ضرورت تکمیل و تجهیز پروژه ایوان ری، گفت: بهره‌برداری کامل از مجموعه ایوان ری به عنوان یکی از جدی‌ترین پروژه‌های جا مانده و ناتمام مطالبه شهروندان از مجموعه مدیریت شهری بوده که خوشبختانه از روز نخست، راهبردِ کاهش اختلاف بین شمال و جنوب تهران را سرلوحه خود قرار داده است.

وی افزود: این پروژه به عنوان یک مجموعه بزرگ خدماتی و فرهنگی شهر تهران باید در مقیاس منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای نقش آفرینی کند.

رییس کمیته اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: این مجموعه با زیر بنای بیش از ۳۱ هزارمتر مربع دارای کارکردهای تلفیقی رفاهی، گردشگری، خدماتی و فرهنگی در حال تداوم و اجرا بوده است.

وی با بیان اینکه در شرایط حاضر، پروژه «ایوان ری» نیازمند برخی اقدام ها در زمینه فنی، زیرساختی، حفاظتی و سرمایه انسانی است، گفت: مواردی از قبیل تجهیز و تکمیل سیستم های امنیتی و حفاظتی هوشمند با تکنولوژی روز، نورپردازی مجموعه و پروژکتور سالن های نمایش، ظرفیت سازی برای ارتقای نیروی انسانی این مجموعه و برنامه اقدام برای حل مشکلات آن لازم است.

شمس‌احسان ادامه داد: همچنین از لحاظ مدیریتی ضرورت دارد توسط نهادهای ذی ربط از قبیل شهرداری منطقه ۲۰، شرکت توسعه فضاهای فرهنگی، سازمان عمرانی مناطق و دیگر نهادها برخی مسائل تعیین تکلیف شود در واقع نظام نامه بهره برداری از این مجموعه به جزییات مشخص شود تا هر چه سریعتر به بهترین شکل در چرخه خدمات رسانی به شهروندان قرار گیرد.

عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: انتظار می‌رود شهردار تهران با تلاش مضاعف و روحیه جهادی هرچه سریعتر مجموعه تاریخی- گردشگری ایوان ری را تجهیز، تکمیل، راه اندازی و بهره برداری کنند و در اختیار شهروندان تهران قرار گیرد.

احمد صادقی دیگر عضو شورای شهر هم گفت: امروز انتخاب دو نفر از اعضای شورا در طرح جامع توانمند سازی زنان سرپرست خانوار در دستور کار است و تذکری دارم درخصوص اینکه شهرداری تهران با استفاده از فناوری های نوین می تواند در این عرصه تاثیر گذاری بیشتری داشته باشد و به عنوان بازیگر موثر نقش ایفا کند.

وی ادامه داد: شهرداری تهران با دارا بودن شبکه گسترده ارتباطی تا سطح محلات، بدنه هوشمند، متخصص و با سواد و سرمایه اجتماعی و فرهنگی در جامعه و مقوبلیت ویژه در بین نخبگان و فعالان اجتماعی و محلی می تواند به عنوان مهمترین محرک اقتصادی در حوزه اقتصاد محلی نقش آفرین باشد.

صادقی افزود: امروزه با توجه به تغییر شرایط کسب و کار و ایجاد زیر ساخت های نوین می بایست شهرداری تهران نیز گام در این عرصه نهاده و با استفاده از این رویکرد نوین نسبت به ایجاد فضای رقابتی و استفاده از ابزار مختلف در این بستر مجموعه هادی و حامی برای رشد و قرار گرفتن تولید کنندگان خانگی در جایگاه مناسب فراهم آورد.

وی یادآور شد: ایجاد مجموعه های فناورانه و شتاب دهنده با هدف حمایت از ایده های نوین سرمایه گذاری جهت رشد ایده های نو و راه اندازی سامانه ها و نرم افزارهای تلفن همراه و ایجاد زیر ساخت های معرفی، تبلیغ و فروش مستقیم محصولات با هدف فروش مستقیم و حذف واسطه ها، از مجموعه اقداماتی است که لازم است شهرداری تهران برنامه ویژه ای برای انجام آن داشته باشد.

صادقی گفت: به همین منظور لازم است سازمان فاوا (سازمان فناوری ارتباطات و اطلاعات شهرداری تهران) به عنوان راهبر این موضوع با سیاست گذاری معاونت فرهنگی و اجتماعی وارد عرصه عمل شده و روند خدمت رسانی جهادی را تسریع کند.

حبیب کاشانی خزانه دار شورای شهر هم تذکر داد: رژیم صهیونیستی دست به کشتار هر قشری زده و اتحادیه اروپا نام این ظلم ۷۵ ساله را دفاع مشروع گذاشته است؛ این چه دفاع مشروعی است که بمب ۲ تنی روی سر آدم‌هایی که نارنجک سمت آنها پرتاب می کنند، فرو بریزند.

وی افزود: ۲ هزار کیلوگرم بمب، حجم بالایی از تلفات را به دنبال دارد؛ نمی دانیم نام این اتفاقات را حقوق بشر بگذاریم؟ از کسانی که صاحب اندیشه هستند می خواهیم گوشه ای از این جنایت را به تصویر بکشند.

کاشانی با بیان اینکه ۱۶ هزار نفر در بیمارستان های غزه آواره هستند، یادآور شد: هر روز تهدید می کنند که می خواهند بیمارستان ها را نیز بمباران کنند. این دفاع مشروع نیست بلکه جنگ نابرابر است.

مشکل ترافیک منطقه ۱۵ را حل کنید

ناصر امانی دیگر عضو شورای شهر هم درمورد ساخت یک مجتمع تجاری بزرگ در منطقه ۱۵ که باعث ایجاد ترافیک می شود، تذکر داد و گفت: سوله‌هایی به عنوان انبار چای و سایر اصناف به متراژ ۱۰ هزار متر مربع وجود داشته که به مرکز خرید سرای ایرانی واگذار شده و سوله‌ها به سرعت در حال نوسازی هستند.

وی با بیان اینکه این سوله‌ها در مرکز منطقه ۱۵ قرار گرفته‌اند و چند محله این منطقه را تحت تاثیر قرار می‌دهد، یادآور شد: خیابان اسلام آباد در بن بست است و با این حجم از تبلیغات مردم تهران و سایر شهرها نیز به این مرکز مراجعه خواهند کرد.

امانی با اشاره به دو مشکل مهم این پروژه گفت: تشدید ترافیک در منطقه یکی از مشکلات این طرح است؛ ما و مردم مشکلی با این پروژه نداریم و قطعاً ارزشمند است. درخواست ما این است که نیروهای این مرکز از نیروهای بومی منطقه باشد.

وی ادامه داد: یکی دیگر از مشکلات این است که اطراف این مرکز به بساط گستری دست‌فروشان اختصاص خواهد یافت و سوال ما این است که آیا شهرداری فکری به حال این موضوع کرده است؟ اولین درخواست ما تأمین پارکینگ و خارج کردن خیابان اسلام آباد به مظهری از بن بست است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره احتمال ورود حجم بالایی از خودرو به منطقه به دنبال افتتاح این مرکز تجاری، یادآور شد: از سویی با افتتاح این طرح، منطقه توسعه خواهد یافت و از سویی دیگر از بابت ترافیک مشکل ساز خواهد شد.

مهدی چمران رییس شورای اسلامی شهر تهران هم در واکنش به این تذکر گفت: مشکل پارکینگ این مرکز پیگیری شده اما خارج کردن از بن بست مسئله ای است که باید مورد توجه قرار بگیرد. انتقال ترافیک از مرکز شهر به نقطه ای دیگر اقدام خوبی است اما باید پارکینگ تأمین شود.

۲۰ درصد جمعیت تهران سالمند است

سوده نجفی دیگر عضو شورای شهر تهران هم گفت: پایتخت رو به سالمندی می رود و امروز ۲۰ درصد جمعیت این شهر را سالمندان تشکیل می دهند از این رو در راستای بهبود خدمات رسانی به این افراد، شهرداری باید نسبت به تدوین این لایحه اقدام کند.

وی با اشاره به اینکه مصوبه ای برای شهر دوستدار سالمند داریم، گفت: طبق یکی از مواد این مصوبه دستورالعمل چگونگی ارائه خدمات به سالمندان به تصویب رسیده و دوره اجرایی آن به مدت حداکثر ۲ سال پس از تاریخ ابلاغ است و اجرای آن منوط به ارائه گزارش ارزیابی به منظور بهبود ارائه خدمات است.

وی افزود: متأسفانه هنوز این لایحه به شورای شهر ارسال نشده و بر اساس آمارهای ارائه شده، تهران رو به سالمندی می رود و امروز ۲۰ درصد جمعیت این شهر را سالمندان تشکیل می دهند؛ لذا در راستای بهبود خدمات رسانی به این افراد، شهرداری باید نسبت به تدوین این لایحه اقدام کند.

نجفی با تاکید بر مناسب سازی فضای شهری برای معلولان حرکتی و جانبازان، یادآور شد: شهرداری تهران باید هر سه ماه یکبار باید گزارش های خود را به شورا ارائه دهد که متأسفانه تاکنون این موضوع محقق نشده و آمارها ابهام دارد.

رییس کمیته سلامت شورا در خصوص راه اندازی مرکز خرید در سه راه افسریه در منطقه ۱۵، خاطرنشان کرد: این موضوع ازدحام و ترافیکی را در منطقه ایجاد خواهد کرد و مشکلات ترافیکی با راه اندازی این مجموعه مضاعف خواهد شد. از شهرداری درخواست داریم با همکاری پلیس راهور بررسی لازم را داشته باشد. شورا از سرمایه گذاری در شهر استقبال می کند اما نباید مواردی این چنینی منجر به ترافیک شود؛ لذا باید مطالعات دقیق صورت بگیرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha