به گزارش ایرنا، یوسف زمانی اصل روز سه شنبه در اجلاسیه سالیانه مجمع بسیجیان شهرستان اندیمشک، تامین آب پایدار را مطالبه مهم مردم این شهرستان دانست و افزود: طرح بزرگ آبرسانی به اندیمشک در قالب طرح ضربتی طی ۱۰ ماه گذشته اجرا شده و به زودی به بهره برداری میرسد.
وی ادامه داد: تامین آب آشامیدنی از رودخانه دز آرزوی دیرینه مردم اندیمشک بود که این مهم به همت دولت سیزدهم و مسوولان استانی سرانجام در حال محقق شدن است.
سرپرست فرمانداری اندیمشک گفت: این طرح شامل ساخت اسکله آبگیر، ایستگاه تصفیه اضطراری و بیش از ۱۳ کیلومتر لوله گذاری برای برداشت، تصفیه و انتقال آب به مخازن آب آشامیدنی اندیمشک است.
وی ادامه داد: این طرح دارای ۲ مرحله است که مرحله نخست آن طی ۱۰ ماه تکمیل شده و ظرفیت انتقال روزانه ۳۵ هزار مترمربع آب به ایستگاه تصفیه خانه را دارد ضمن اینکه افق این طرح در گام دوم تصفیه روزانه ۱۱۰ هزار مترمربع است که این مهم تا ۲ سال آینده نیز تکمیل و وارد مدار میشود.
زمانی اصل با بیان اینکه با بهره برداری از این طرح طی روزهای آینده ۴۵ درصد آب آشامیدنی مصرفی شهرستان اندیمشک از رودخانه دز تامین میشود، تصریح کرد: با بهره برداری از این طرح مهم پنج شهر اندیمشک، چم گلک، حسینیه، آزادی و بیدروبه و ۲۱۷ روستای این شهرستان از نعمت آب آشامیدنی باکیفیت و پایدار بهره مند میشوند.
اجازه ایجاد وقفه در اجرای طرحهای اندیمشک داده نمیشود
سرپرست فرمانداری اندیمشک با بیان اینکه توسعه این شهرستان سرعت گرفته است، گفت: طرحهای متعدد ورزشی، درمانی، عمرانی و صنعتی در اندیمشک آماده بهره برداری است که جانمایی اجرای این طرحها بر اساس سرانههای جمعیتی در تمام شهرستان برنامه ریزی شده است.
وی بهره گیری از ظرفیتهای علمی موجود در شهرستان برای گره گشایی از مسایل را ضروری دانست و ادامه داد: استمرار حرکت در مسیر عمران و آبادی اندیمشک نیاز به همدلی و همراهی تمام مسوولان شهرستان دارد.
سرپرست فرمانداری اندیمشک تاکید کرد: بهره گیری از همه ظرفیتهای موجود در شهرستان برای تقویت بخشهای علمی و فرهنگی مورد تاکید است ضمن اینکه در این مسیر بهره گیری از پیشنهادها و راهکارهای علمی و ابداعی نخبگان ضروری است.
وی با اشاره به رصد مستمر طرحهای در حال اجرای این شهرستان ادامه داد: طرحهای بزرگ و کوچک متعددی در این شهرستان در حال اجرا است ضمن اینکه برخی طرحها نیز سالها با وقفه مواجه شدهاند که برای جلوگیری از توقف اجرای آنها و فعال سازی مجدد طرحهای راکد، کارگاوهی در شهرستان تشکیل شده است.
یوسفی اصل با اشاره به رشد چشمگیر بودجه اندیمشک در سال جاری نسبت به سال گذشته گفت: طرحهای متعددی در بخشهای مختلف تا پایان سال در این شهرستان به بهره برداری میرسد که ضمن بهبود وضعیت اشتغال موجب ارتقای چشمگیر سرانه زیرساختهای ورزشی، آموزشی و عمرانی اندیمشک میشوند.
گام نخست طرح نهضت مسکن ملی اندیمشک دهه فجر به بهره برداری میرسد
سرپرست فرمانداری اندیمشک بیان کرد: توسعه طرح نهضت آسفالت در روستاها، بهره بردای از ۱۰ طرح ورزشی، عملیات اجرایی هفت طرح نوسازی مدارس و ۱۴ طرح آبرسانی و همچنین طرح بزرگ آبگیر قلعه مختار از جمله طرحهایی است که تا پایان امسال در این شهرستان به بهره برداری میرسد.
وی افزود: پیست موتورسواری پس از چند سال وقفه، سالن ورزشی کوی لور، تکمیل مجموعه ورزشی کوی شهدا، ۶ چمن مصنوعی و چهار پارک ورزشی شهر اندیمشک از جمله طرحهای ورزشی است که به مرور در این شهرستان به بهره برداری میرسند.
زمانی اصل با اشاره به آخرین وضعیت اجرای طرح نهضت ملی مسکن در این شهرستان اظهار کرد: گام نخست این طرح پیشرفت قابل قبولی دارد و تا دهه فجر مورد بهرهبرداری قرار میگیرد ضمن اینکه عملیات احداث ۲۲۰ واحد در گام دوم این طرح نیز آغاز شده است.
براساس آخرین سرشماری عمومی نفوس و مسکن کشور که در سال ۱۳۹۵ انجام شد شهرستان اندیمشک جمعیتی بالغ بر ۱۷۸ هزار نفر دارد.
نظر شما