به گزارش خبرنگار ایرنا، «مسعود پیرایش» روز چهارشنبه در آیین تجلیل از مدیران باشگاههای ورزشی اراک در فرهنگسرای این شهر، افزود: همچنین ۳۰ میلیارد ریال تسهیلات قرضالحسنه دیگر نیز براساس اولویت در اختیار باشگاهداران قرار میگیرد.
وی با بیان اینکه، جایگاه باشگاه و باشگاهداری ویژه است، ادامه داد: در کنار همه کنترلها و مسایل قانونی که در خصوص باشگاهها پیگیری میشود، موضوع تشویق باشگاههایی که استانداردها را رعایت و در این خصوص دغدغه دارند کار خوبی است و باید در کنار کار سلبی، کار ایجابی هم وجود داشته باشد.
مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی گفت: اگر میخواهیم در کنار قهرمان پروری، تمدن و آیین پهلوانی را هم به سایر جهان صادر کنیم، باید تلاش کرد.
پیرایش افزود: آنچه در باشگاهها دیده میشود به غیر از تعدادی استثنا، خیلی روند مطلوب پیگیری نمیشود، هرچند برخی افراد دلسوزانه کار میکنند و برخی متاثر از فرهنگ غرب، یادشان رفته که میخواهند چه کار کنند و به کجا بروند.
وی بیان کرد: باید در این فضا، دغدغه داشت که پهلوانانی مانند شهید ابراهیم هادی و عزیزان دیگر را پرورش دهیم اما برخی به مسایل دیگر اهمیت میدهند و از این بُعد موضوع، غافل شدهاند.
رییس هیات پزشکی ورزشی استان مرکزی نیز گفت: فدراسیون پزشکی ورزشی جمهوری اسلامی ایران در راستای اهداف نظام مقدس و در راستای اهداف وزارت ورزش و جوانان فعالیت میکند که یکی از اهداف فدراسیون، حفظ و ارتقای سطح کیفی و کمی سلامت ورزشکاران است.
دکتر روحالله سهرابی در ادامه افزود: سلامت از 2 منظر، پیشگیری و درمان قابل بررسی است و تمام هدف در هیات پزشکی و ورزشی استان، پیشگیری از بروز حوادث و حفظ ارتقای سلامت جسم و روان است و اگر نظارتهایی بر اقدامات باشگاهداران انجام میشود در راستا همین اهداف است.
رییس هیات پزشکی ورزشی استان مرکزی گفت: نظارت بازرسان از باشگاههای ورزشی را جدی بگیرید و با ناظران هیات پزشکی و بازرسی اداره کل ورزش و جوانان همکاری کنید و آنان را از خود بداند.
دکتر سهرابی به وجود ۲۵ میلیون کهنسال در سالهای آتی در کشور طبق آمار اعلامی اشاره کرد و افزود: از افتخارات و دستاوردهای جمهوری اسلامی، این است که امید به زندگی از ۵۷ به ۷۲ سال افزایش یافته و اگر شعار داده میشود که،سالم پیر شویم و نگرانی از پیر شدن وجود نداشته باشد باید تلاش کرد و به مقوله پیشگیری بیشتر توجه داشت.
وی بیان کرد: موضوع مهم دیگر، درمان ورزشکاران است که هزینه بر است و باید مصدومان به بهترین شکل و با کمترین هزینه با کمک بیمهها درمان شوند.
مدیر سازمان فرهنگی، اجتماعی ورزشی شهرداری اراک نیز گفت: با حمایت شورای اسلامی شهر اراک، امسال ساخت پنج زمین ورزشی درحال انجام است که در ۲ ماه آینده به بهرهبرداری میرسد و پارسال نیز ۶ زمین ورزشی، زمین چمن مصنوعی و زمین روباز در سطح پارکها در راستای توسعه همگانی و عمومی افتتاح و در اختیار مردم قرار گرفت.
علیرضا شعبانی افزود: همه دستگاهها و نهادها وظیفه دارند تا ورزش همگانی که پایه ورزش تخصصی است را توسعه دهند و در این راستا اعتبارات خوبی در شورای اسلامی شهر تصویب و سازمان فرهنگی ورزشی نیز در این راستا گامهای بلندی برداشته تا ورزش رونق داشته باشد.
وی بیان کرد: المپیاد امیرکبیر در ۱۴ رشته ویژه دختران و به همین تعداد رشته، برای پسران برگزار کرده و امید است شمار شرکت کنندگان در این المپیاد به بیش از ۲۰ هزار نفر برسد.
در این آیین از جمعی از باشگاهداران اراک با اهدای لوح تقدیر شد.
بیش از ۱۰۰ هزار ورزشکار استان مرکزی در هیاتهای مختلف ورزشی سازماندهی شدهاند.
نظر شما