هشت شرکت کرمانشاهی درجه دانش‌بنیان گرفتند
عکس آرشیوی است

کرمانشاه - ایرنا - دبیر ستاد هماهنگی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان استان کرمانشاه با اشاره به اینکه امسال هشت شرکت موفق به دریافت تاییدیه‌های دانش‌بنیان شدند، گفت: تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان در استان از ۸۰ به ۸۸ شرکت رسیده است.

سیامک آزادی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد : امسال شرکت های فنی مهندسی راه اندیشان بهار صدرا (برق و الکترونیک، فوتونیک، مخابرات و سیستمهای خودکار)، قصر سیستم زاگرس (برق و الکترونیک، فوتونیک، مخابرات و سیستمهای خودکار)، لرزه بدل کار (مواد پیشرفته و محصولات مبتنی بر فناوری‌های شیمیایی)، کاوشگران داده پرداز زاگرس (برق و الکترونیک، فوتونیک، مخابرات و سیستمهای خودکار)، خاک پی سنگ آسا (ماشین‌آلات و تجهیزات پیشرفته)، آرمان تجارت کشاورز (فناوری زیستی، کشاورزی و صنایع غذایی)، کیا زیست پیشرو بارمان (دارو و فرآورده های پیشرفته حوزه تشخیص و درمان) و شرکت سانا صنعت ماندگار (برق و الکترونیک، فوتونیک، مخابرات و سیستمهای خودکار) موفق به دریافت تاییدیه های دانش بنیان شدند.

وی در ادامه گفت : هرکدام از این شرکت ها در مراحل مختلفی از تولید قرار دارند بطوریکه سه شرکت به مرحله فروش رسیدند و بقیه شرکت ها هم نوپا هستند و در حال حاضر نمونه اولیه محصول آنها تایید شده و در چند ماه آینده می‌توانند محصولات خود را به فروش برسانند.

رییس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه با بیان اینکه همچنان مقام نخست غرب کشور را از نظر تعداد شرکت های دانش بنیان دارا هستیم، تصریح کرد: نیمی از این شرکت‌ها توانسته اند به مرحله فروش محصول برسند که دستاورد ارزشمندی است و در عین حال ۲۲ محصول توسط شرکت‌های دانش بنیان و فناور استان تولید می شود که یا تنها تولید کننده و یا اولین تولید کننده آن محصول در کشور هستیم.

وی در ادامه به تشریح ۱۱ شاخص ارزیابی توسعه اقتصاد دانش بنیان پرداخت و اظهار کرد : این شاخص ها شامل تعداد و تناوب تشکیل جلسات ستاد، برنامه ریزی اقتصاد دانش بنیان، ماموریت گرایی دانشگاه ها، تعیین ماموریت پارک علم و فناوری، تعیین ماموریت کارآفرینان استان، تعیین ماموریت بنیاد نخبگان، اقدامات تسهیل گرایانه، افزایش تولید دانش بنیان، مردمی سازی اقتصاد دانش بنیان، صادرات دانش بنیان و رفع چالش‌های اصلی استان با راه حل‌های دانش بنیان است.

آزادی تصریح کرد: باید گزارش عملکرد استان در این شاخص ها تهیه شده و برای وزارت کشور ارسال شود، بنابراین تمام دستگاه ها در شاخص هایی که به حوزه کاری آنها مربوط است باید گزارش خود را ارائه کنند، بطور مثال در بحث اقدامات تسهیل گرایانه باید مشخص شود چه میزان تسهیلات در اختیار شرکت های دانش بنیان قرار گرفته و چه تعداد مجوز برای فعالیت آنها صادر شده است.

رییس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه افزود: در بحث شاخص "رفع چالش های اصلی استان با راه حل‌های دانش بنیان" هم باید سه چالش اصلی مبتنی بر سند آمایش استان تهیه و بررسی شود که کدام چالش ها با فعالیت های دانش بنیان قابل رفع است.

وی گفت : در این زمینه پیشنهاد می شود پس از احصاء سه چالش اصلی استان، رویدادی برگزار شده و با اعلام فراخوان از شرکت های دانش بنیان بخواهیم که راهکارهای خود را برای رفع این چالش‌های بیان کنند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha