به گزار ایرنا، این جشنواره با هدف ترویج و گسترش تبادل آئینها و فرهنگهای بومی محلی، معرفی انواع انگور هزاوه، شناساندن جاذبههای گردشگری، فروش محصولات فراوری شده خانگی، صنایع دستی و معرفی آئین ویژه شیره پزی برگزار شده است.
کشمش، شیره، باسلوق، رب انگور، سرکه و ترخینه از جمله فرآوردههایی است که مردم هزاوه از انگور بدست میآورند و در 30 غرفه این نمایشگاه به فروش میرسانند.
این روستا در شیب آرام دامنه کوههای غربی شهر اراک قرار دارد که هرساله مقصد بسیاری از گردشگران داخلی و خارجی است.
از روستای هزاوه به عنوان زادگاه امیرکبیر یاد میشود و این روستا به دلیل برخورداری از آب و هوای مناسب یکی از قطبهای مهم تولید انگور استان مرکزی به شمار میرود، به طوری که سالانه ۵ هزار تن انگور در روستای هزاوه تولید میشود.
جشنواره انگور هرساله در پایان فصل برداشت انگور، در این روستا برگزار و با استقبال بسیاری از سوی علاقمندان همراه میشود.
نظر شما