به گزارش ایرنا، جان کربی هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا روز دوشنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران افزود: جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا امروز با نتانیاهو گفتگو کرد. تلاشها برای آزاد کردن گروگانها، ادامه تلاشها برای ارسال کمکهای بشردوستانه مورد بحث قرار گرفت. ما از وقفه موقت در جنگ حمایت میکنیم.
این مقام ارشد کاخ سفید افزود: ما همچنان شاهد ورود کمک های بیشتر به غزه هستیم. این کمک ها کافی نیست. امروزآمریکاییهای بیشتری غزه را ترک می کنند.
کربی اضافه کرد: "ما همچنان به ارزش وقفه موقت بشردوستانه، برای ورود کمک و خارج کردن افراد از جمله گروگان ها، باور داریم و این موضوع را دنبال خواهیم کرد و این بحث را ادامه خواهیم داد."
این سخنگوی دولت جو بایدن تصریح کرد: "ما می خواهیم هر چه زودتر وقفه بشردوستانه به اجرا گذاشته شود. گفتوگو با همتایان اسرائیلی در مورد این فرآیند در حال انجام است."
این سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا گفت که پس از اینکه ایالات متحده بیش از ۳۰۰ نفر را در «چند روز گذشته» از طریق گذرگاه رفح خارج کرد، آمریکاییهای بیشتری از غزه خارج میشوند.
به گفته وی، در طول ۲۴ ساعت، ۳۰ کامیون کمک های بشردوستانه از طریق رفح وارد غزه شده که در مجموع تاکنون ۴۷۶ کامیون بوده است.
کاخ سفید اعلام کرد که جو بایدن رئیس جمهور آمریکا امروز دوشنبه به وقت محلی با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل تماس گرفته و گفتگو کرده است.
به گزارش ایرنا، جو بایدن رئیس جمهور آمریکا از آغاز عملیات نظامی حماس با عنوان "طوفان الاقصی" در هفتم اکتبر و در پی غافلگیری رژیم اسرائیل از این حملات، بصورت مستمر با بنیامین نتانیاهو در تماس بوده است.
بایدن و نتانیاهو ۱۸ اکتبر در تل آویو ملاقات کردند که طی آن بایدن حمایت خود را از این رژیم اعلام کرد و قول کمک های جدید داد. بایدن درحالیکه سیل کمک های نظامی و امنیتی را در حمایت از اسرائیل روانه تل آویو کرده است، در تماس تلفنی هفته گذشته خود مدعی نیاز به افزایش فوری و قابل توجه کمکهای بشردوستانه برای رفع نیازهای غیرنظامیان در غزه شد.
تماس تلفنی امروز بایدن و نتانیاهو پس از سفر آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا به تل آویو در روز جمعه و دیدار با نتانیاهو صورت می گیرد. بلینکن ادعا کرد که در دیدار با نخست وزیر اسرائیل خواستار اقدامات بیشتر برای محافظت از غیرنظامیان شده است.
دیپلمات ارشد آمریکایی، سرزمین های اشغالی را را با ضمانت های اندکی از سوی رژیم اسرائیل ترک کرد.
این در حالی است که روزنامه نیویورک تایمز اعلام کرده سلاح هایی که رژیم اسرائیل به شرکت های سازنده سلاح در آمریکا سفارش داده است، برخی مقامات واشنگتن را نگران تشدید خشونت در کرانه باختری کرده است.
نظر شما