سفیر فلسطین: صلح در منطقه بدون شناسایی حقوق فلسطینیان محقق نخواهد شد

لندن – ایرنا – سفیر تشکیلات خودگردان فلسطین در ایرلند تصریح کرد که صلح در منطقه خاورمیانه بدون شناسایی حقوق فلسطینیان محقق نخواهد شد.

به گزارش ایرنا، جیلان وهبا عبدالمجید در گفت‌وگو با نشریه ایندیپندنت ایرلند خاطر نشان کرد که فلسطینیان بر اساس قوانین بین‌المللی حق دارند تا در برابر اشغال سرزمین‌شان توسط رژیم صهیونیستی مقاومت کنند.

وی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی در غزه مرتکب جنایات جنگی شده است، افزود: مجازات دسته جمعی، جلوگیری از ورود آب، غذا، دارو و برق به غزه، کوچ اجباری مردم و هدف قراردادن غیرنظامیان در این مطنقه مصداق بارز جنایت جنگی است.

سفیر فلسطین ادامه داد: اسرائیلی‌ها حتی اجازه نمی‌دهند کمک‌های امدادی وارد غزه شود و کامیون‌هایی که تاکنون وارد غزه شده‌اند در قیاس با نیاز فلسطینیان ناچیز است.

او در پاسخ به سووالی درباره آنچه غرب «عملیات تروریستی حماس علیه اسرائیل» می‌نامد، گفت:‌ تروریسم یک تعریف بین‌المللی ندارد. مردم فلسطین طبق قوانین بین‌المللی حق دارند تا در برابر اشغال‌گری مقاومت و برای آزادی سرزمین خود بجنگند.

خانم عبدالمجید بر همین اساس تصریح کرد که برای تروریسم تعریف واحدی وجود ندارد « ما برای دستیابی به حقوق خود مقاومت می‌کنیم، برای آزادی خود می‌جنگیم و این حق طبق قوانین بین‌المللی به ما داده شده است»

او در پاسخ به سووالی درباره حق ادعایی رژیم صهیونیستی برای دفاع از خود هم گفت که استدلال دولت‌های غربی در این زمینه را درک نمی‌کند «مگر فلسطینی‌ها حق مقاومت ندارند و نباید برای آزادی خود تلاش کنند»

وی تصریح کرد که طبق قوانین بین‌المللی اسرائیل سرزمین‌ فلسطین را اشغال کرده و حق آن را برای برخورداری از یک کشور آزاد نادیده گرفته است.

سفیر فلسطین گفت که مردم کشورش حق دارند تا از یک کشور آزادی برخوردار باشند و تا زمانی که این حق شناسایی نشود، صلح در منطقه برقرار نمی‌شود.

به گزارش ایرنا، نیروهای مقاومت فلسطین روز شنبه ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳ عملیات غافلگیر کننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اشغالگر قدس آغاز کردند و این رژیم برای تلافی و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

تداوم بمباران غزه و کشتار زنان و کودکان فلسطینی در حالی ادامه دارد که کشورهای غربی حامی رژیم صهیونیستی تا کنون هرگونه قطعنامه آتش بس در شورای امنیت را وتو کرده و یا به جای تلاش برای توقف کشتار و بمباران فلسطینیان به دنبال تصویب قطعنامه‌هایی در حمایت بیشتر از تل‌آویو هستند.

بر اساس گزارش وزارت بهداشت فلسطین تعداد شهدای غزه در نتیجه حملات ددمنشانه رژیم صهیونیستی به این باریکه به ۱۰ هزار و ۲۲ نفر رسیده که از این تعداد ۴ هزار و ۱۰۴ نفر آنان را کودکان تشکیل می‌دهند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha