حمید آقابیگی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه ۳۸۵ هکتار مزارع شهرستان شاهرود زیر کشت زعفران است، افزود: ۳۴۷ هکتار این مزارع بارور محسوب می شود.
وی با اشاره به اینکه برداشت زعفران از اواخر مهرماه آغاز شد و تا اوایل آذر ادامه دارد، ابراز کرد: برآورد میزان برداشت در هر هکتار از مزارع زعفران به طور میانگین سه کیلوگرم پیشبینی میشود.
آقابیگی با بیان اینکه در فصل برداشت هر هکتار از مزارع زعفران به طور میانگین برای ۲۰۰ نفر اشتغال ایجاد میشود، اظهار کرد: محصول زعفران شهرستان شاهرود پس از برداشت به بازارهای داخلی و خارجی عرضه میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شاهرود با اشاره به اینکه کشت زعفران صرفه اقتصادی مناسبی دارد، تصریح کرد: روند کشت این محصول در بیشتر زمینهای کشاورزی منطقه هر ساله رو به افزایش است و رشد قابل توجهی دارد.
وی با بیان اینکه شهرستان شاهرود سرزمینی چهار اقلیم است، افزود: با توجه به خشکسالیهای اخیر در منطقه، نیاز آبی بسیار کم گیاه زعفران و همچنین ارزآور بودن آن، این محصول می تواند به ظرفیتی برای تغییر الگوی کشت در آینده تبدیل شود.
شهرستان شاهرود در شرق استان سمنان دارای ۳۰ هزار هکتار زمینهای کشاورزی است که از این میزان ۲۲ هزار و ۵۰۰ هکتار آن باغ میباشد.
به گزارش ایرنا، ۱۹۸ هزار هکتار از وسعت زمینهای استان سمنان را اراضی کشاورزی تشکیل میدهد که از این وسعت ۵۴ هزار هکتار باغ، ۱۱۰ هزار هکتار زراعت و بقیه در مرحله آیش است و حدود ۴۵ هزار بهرهبردار در بخش کشاورزی فعالند.
نظر شما