ساختمان مرجع دریایی بوموسی برای سفر رییس‌جمهور آماده بهره‌برداری است

بندرعباس - ایرنا - سرپرست اداره‌کل مهندسی و عمران سازمان بنادر و دریانوردی گفت: ساختمان مرجع دریایی بوموسی در دور دوم سفر رییس جمهور به استان هرمزگان با اعتبار اولیه ۷۰۰ میلیارد ریال به‌طور رسمی به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سعید حسن عباسی شامگاه سه‌شنبه در بازدید میدانی از پیشرفت طرح‌های توسعه‌ای و زیرساختی جزیره بوموسی و بندرلنگه، از روند ساختمان مرجع دریایی بندر بوموسی بازدید کرد و افزود: احداث این ساختمان دریایی باعث افزایش ایمنی رفت و آمد و سرعت‌بخشی در عملیات‌های امداد و نجات دریایی و گامی مهم در بهبود خدمات به شهروندان این جزیره ایرانی و همچنین شناورهای منطقه خواهد بود.

وی با قدردانی از فعالیت‌های انجام شده در بنادر و دریانوردی غرب هرمزگان بر لزوم سرعت‌بخشیدن و بهره‌برداری به هنگام از طرح‌های دریایی این منطقه از استان هرمزگان به‌ویژه ساختمان مرجع دریایی بندر بوموسی تاکید کرد.

سرپرست اداره‌کل مهندسی و عمران سازمان بنادر و دریانوردی خاطرنشان کرد: با اجرای طرح‌های موازی در این بندر، زیرساخت‌های لازم برای ارتقای خدمات تجاری و گردشگری شهر بوموسی تامین خواهد شد.

حسن عباسی همچنین ایجاد زیرساخت‌های عمرانی در حوزه‌های دریایی و بندری به منظور افزایش اشتغال و توسعه اقتصاد دریامحور را از مهم‌ترین اهداف توسعه طرح‌های بنادر و دریانوردی در هرمزگان عنوان کرد.

سرپرست اداره‌کل مهندسی و عمران سازمان بنادر و دریانوردی همچنین در این سفر از طرح‌های دریایی و بندری در حال احداث جزیره بوموسی از جمله احداث ساختمان برج کنترل، احداث دیوار پیرامونی بندر، احداث کریدور مسافری و سالن بین‌المللی مسافری بازدید کرد.

مرتضی احتشام، فرماندار بوموسی نیز از تلاش‌ها و اقدامات زیربنایی انجام شده سازمان بنادر و دریانوردی در این شهرستان قدردانی کرد و گفت: یکی از ظرفیت‌های جزایر، شیلات، بنادر و گردشگری است که فعال‌سازی هر کدام می‌تواند دارای منافع متعددی برای کشور و جزیره نشینان داشته باشد و بر روی اشتغال ساکنان مفید باشد.

ساختمان مرجع دریایی بوموسی برای سفر رییس‌جمهور آماده بهره‌برداری است

ساختمان مرجع دریایی بندر بوموسی که از اسفندماه ۱۴۰۰ آغاز شده، دارای ۲ طبقه اداری، یک طبقه تکنیکال و یک طبقه برج کنترل است.

این ساختمان شامل بخش‌های برج کنترل تردد دریایی براساس استاندارهای موجود، تکنیکال، پیش‌بینی فضا ویژه نیروهای امداد و نجات دریایی، پیش بینی فضاهای مورد نیاز برای انجام امور دریایی بندر و پیش‌بینی فضاهای آموزشی، ورزشی، رفاهی و اقامتی ویژه کارکنان شیفت و ماموران است.

ساختمان مرجع دریایی بندر بوموسی به ارتفاع ۲۵ متر و در چهار طبقه با زیربنای یک‌هزار و ۲۹۸ متر شامل یک طبقه خدمات رفاهی و به متراژ ۵۱۷ متر (همکف)، یک طبقه اداری به متراژ ۴۱۱ متر (طبقه اول)، یک طبقه اتاق تکنیکال به متراژ ۱۸۵ متر و همچنین یک طبقه ساختمان برج کنترل به متراژ ۱۸۵ متر مربع در بالاترین طبقه ساختمان درحال ساخت است.

شهرستان بوموسی که پیش‌تر به نام ابوموسی شناخته می‌شد، متشکل از ۶ جزیره بوموسی، سیری، تنب بزرگ، تنب کوچک، فارور بزرگ و فارو کوچک بوده و مرکز آن نیز جزیره ۱۲ کیلومتر مربعی بوموسی است که در فاصله ۷۵ کیلومتری جنوب بندرلنگه و ۲۲۲ کیلومتری بندرعباس واقع شده است.

مدیر بنادر و دریانوردی غرب استان هرمزگان نیز با ارائه عملکردی از وضعیت اجرای طرح‌های عمرانی، اقدامات برجسته و شاخص گفت: اجرا طرح‌های پیشران در جذب سرمایه‌گذار مانند، جانمایی بندر جدید لنگه با وسعت ۷۰۰ هکتار با پیشرف ۶۰ درصدی، احداث ساختمان مرجع دریایی بندر بوموسی و تعمیرات اساسی زیر ساخت های بندری و دریایی در بندرلنگه و بنادر غرب هرمزگان انجام گرفته است.

مرتضی سالاری افزود: این طرح‌ها گوشه‌ای از فعالیت‌های غرب استان هرمزگان به‌منظور ایجاد فضای مناسب برای افزایش مشارکت فعالان اقتصادی حوزه دریایی و بندری، تجار و صاحبان کالا در رونق بخشی به این بندر است.

وی خاطرنشان کرد: با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود در این بندر، زمینه ایجاد بستری مناسب برای جذب سرمایه‌گذار را فراهم تا شاهد افزایش شتابنده و پیشرفت‌ هرچه بیشتر منطقه غرب استان هرمزگان و شهرستان بندرلنگه باشیم.

«بنادر غرب استان هرمزگان با ظرفیت ۳۰۰ کانتینر یخچالی چرخدار و ۱۲ رمپ مخصوص بارگیری جهت شناورهای حامل کانتینر یخچالی طلایه‌دار تخلیه و بارگیری و صادرات کالاهای یخچالی در بین بنادر ایران است».

بندر لنگه با پوشش بر ۱۰ بندر تجاری و مسافری به عنوان اصلی‌ترین بندر منطقه‌ غرب هرمزگان علاوه‌ بر ترانزیت کالا، فعالیت‌های صادراتی، وارداتی و کاپوتاژ را نیز پشتیبانی می‌کند و موقعیت جغرافیایی و ترابری دریایی بندرلنگه از یک سو، آن را به بهترین پایانه‌ لجستیکی برای جزایر ایرانی حوزه‌ خلیج‌فارس (سیری، لاوان، کیش، هندورابی، تنب بزرگ و کوچک و ابوموسی) تبدیل کرده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha