کیانوش احسانی پور روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: این بزغاله وحشی تازه متولد شده توسط کارکنان ارتش در حوزه استحفاظی این شهرستان پیدا شده بود که طی هماهنگی های بعمل آمده تا زمان حصول اطمینان از ادامه حیات و توانایی زنده ماندن در طبیعت، زیر نظر کارشناسان این اداره تیمار و نگهداری خواهد شد.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان سرپل ذهاب با قدردانی از این اقدام سربازان ارتش در این منطقه افزود: تصور اینکه نوزادان جانوران وحشی که در طبیعت تنها مشاهده میشوند، حتما از سوی مادرشان رها یا مادر آنها تلف شده، تصور اشتباهی است.
احسانیپور یادآور شد: شهروندان در صورت مواجه با نوزادان جانوران وحشی در طبیعت بدون آنکه به آنها دست بزنند، بلافاصله از آن مکان فاصله گرفته تا حیوان مادر بتواند به سراغ بچههای خود بیاید و سپس در صورت نیاز موضوع را به اداره محیط زیست اطلاع دهند.
وی تاکید کرد: خارج کردن نوزادان جانوران وحشی از زیستگاه طبیعی شان اشتباه بزرگی است، هرچند اینکار با نیت خیر انجام شود اما آسیب جبران ناپذیری را به طبیعت وارد میکند.
احسانی پور با بیان اینکه سرپلذهاب دارای پتانسیلهای ارزشمندی در همه عرصه های طبیعی و ملی است افزود: در مناطق مختلف کوهستانی و دشتی این شهرستان گونه های جانوران وحشی مختلفی زیست می کنند که از جمعیت خوبی برخوردار هستند.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان سرپل ذهاب یادآور شد: یکی از این مناطق دشت قراویز این شهرستان است که تنها زیستگاه آهوی ایرانی در غرب کشور و مهمترین زیستگاه این گونه در کشور به شمار می رود که به دلیل شرایط مناسب زیستی هر سال به تعداد آنها افزوده می شود.
به گزارش ایرنا، سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه با بیش از ۹۰ هزار نفر جمعیت و برخورداری از ۴۸ کیلومتر نوار مرزی با عراق، بیش از ۸۸ هزار هکتار عرصه منابع طبیعی جنگل و مرتع دارد.
هم اکنون قصرشیرین و سرپل ذهاب دارای پناهگاه حیات وحش مشترک قراویز به مساحت سه هزار و ۸۰۰ هکتار، زله زرد با ۳۹ هزار هکتار و یک منطقه تیراندازی ممنوع در شعاع هفت کیلومتری نوار مرزی به مساحت ۱۷۰ هزار هکتار است.
نظر شما