وزیر دفاع آلمان: ارتش خود را به ستون دفاعی اروپا تبدیل می‌کنیم

تهران- ایرنا- بوریس پیستوریوس وزیر دفاع آلمان پنجشنبه و همزمان با صدور سند دستورالعمل جدید سیاست دفاعی این کشور از سوی برلین، اعلام کرد: آلمان ارتش خود را تقویت خواهد کرد تا آن را به ستون فقرات بازدارندگی و دفاع جمعی در اروپا تبدیل کند.

به گزارش بامداد جمعه ایرنا به نقل از رویترز، در سند دستورالعمل جدید سیاست دفاعی آلمان که اولاف شولتز صدراعظم این کشور برای اولین بار در فوریه ۲۰۲۲ از آن به عنوان سند «نقطه عطف» یاد کرد، دستورکار و رویکرد جدیدی برای تقویت و ارتقای توانایی‌های ارتش آلمان ارائه شده است.

به عنوان اولین گام برای نوسازی ارتش آلمان که پس از پایان دوران جنگ سرد برای دهه‌ها از آن غفلت شده بود، برلین سال گذشته یک صندوق ویژه ۱۰۰ میلیارد یورویی برای خرید تسلیحات مدرن ایجاد کرد و متعهد شد که از سال ۲۰۲۴ به هدف ناتو مبنی بر هزینه کردن حداقل ۲ درصد از سهم تولید ناخالص داخلی این کشور در زمینه امور دفاعی دست پیدا کند.

پیستوریوس وزیر دفاع آلمان هنگام ارائه این سند، گفت: با سند «نقطه عطف»، آلمان از نظر سیاست امنیتی به کشوری بالغ تبدیل می‌شود.

وی این سند را واکنش برلین به واقعیتی جدید خواند که تهاجم تمام عیار روسیه به اوکراین در سال ۲۰۲۲ اروپا را وادار به مواجهه با آن کرد، واقعیتی که جنگ را به اروپا بازگرداند و سطح تهدید را بالا برد و در نتیجه نقش آلمان و ارتش این کشور را به طور اساسی تغییر داد.

پیستوریوس با بیان اینکه آلمان به عنوان پرجمعیت‌ترین و از نظر اقتصادی قوی‌ترین کشور در قلب اروپا، باید ستون فقرات بازدارندگی و دفاع جمعی در اروپا باشد، تاکید کرد: ارتش آلمان باید دوباره بر روی ماموریت اصلی خود مبنی بر دفاع تمام عیار از برلین و متحدانش متمرکز شود و آماده جنگیدن باشد.

وی با اشاره به اینکه این تبدیل وضعیت در ارتش آلمان زمان‌بر خواهد بود، اظهار کرد: ارتش ما بر اثر دهه‌ها غفلت، ساختار و قابلیت‌های نظامی لازم خود را از دست داده و بر همین اساس مجبور است برای آینده نزدیک، افزایش توانایی و قابلیت‌های خود را در زمینه‌های مختلف اولویت‌بندی کند.

پیستوریوس در عین حال به تعهد برلین برای استقرار دائمی یک تیپ رزمی در لیتوانی که برای اولین بار در تاریخ این کشور تحقق یافته است، به عنوان چراغ راه سند «نقطه عطف» و اثبات اینکه کشورش در راستای نقش جدید خود گام بر می‌دارد، اشاره کرد.

وزیر دفاع آلمان در سرمقاله‌ای برای روزنامه تاگس اشپیگل نوشت: در دوران جنگ سرد، آلمان به عنوان کشوری که در خط مقدم جبهه غرب و شرق واقع شده بود، از حضور و استقرار نیروهای متحدان و شرکایش در خاک خود سود برده بود و اکنون شرکای آلمان از برلین انتظار دارند که به مسئولیت خود عمل کرده و نقش رهبری دفاع جمعی اروپا را برعهده بگیرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha