به گزارش ایرنا، امیرسعید ایروانی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل در گفتگو با شبکه خبری سی ان ان آمریکا افزود: «ما به صراحت گفته ایم که ایران دخالتی در هیچ یک از حملات علیه نیروهای آمریکایی در منطقه ندارد.»
پایگاه خبری شبکه سی ان ان آمریکا نزدیک به دموکرات ها و دولت جو بایدن به نقل از سفیر ایران در سازمان ملل نوشت که تهران در عملیات ۷ اکتبر علیه اسرائیل نقش مستقیمی نداشته است.
بر اساس این گزارش، ایروانی افزود که میان ایران و گروههای مقاومت همکاری و تشریک مساعی وجود دارد اما ایران دستور انجام هیچ عملیاتی را نمیدهد.
سفیر ایران در سازمان ملل با بیان اینکه «ما به صراحت گفته ایم که ایران دخالتی در هیچ یک از حملات علیه نیروهای آمریکایی در منطقه ندارد»، گفت که هرگونه حمله به نیروهای آمریکا در عراق و سوریه با تصمیم خود گروهها گرفته می شود.
ایروانی گفت که هیچ «گفتگوی مستقیمی» درباره درگیری در اسرائیل با همتای آمریکایی خود در سازمان ملل نداشته است.
ایروانی درباره جنگ غزه نیز گفت: «ایران تاکید کرده است که ما قصد گسترش این جبهه جنگی را نداریم.»
سفیر ایران افزود که دیگران هم باید نقش خودشان را در این زمینه ایفا کنند. او اشاره کرد در صورت ادامه درگیریها در غزه، جنگ ممکن است گسترش پیدا کند.
لوید آستین وزیر دفاع آمریکا شامگاه چهارشنبه به وقت محلی با انتشار بیانیه ای ادعا کرد: نیروهای آمریکایی به دستور بایدن به تاسیساتی در شرق سوریه حمله کردند که نیروهای سپاه پاسداران ایران و گروههای وابسته از آن استفاده می کردند. این حمله توسط دو فروند جنگنده اف ۱۵ آمریکایی و در پاسخ به مجموعه ای از حملات علیه نیروهای آمریکایی در عراق و سوریه انجام شد.
در روزهای گذشته پایگاههای نظامی ایالات متحده در عراق و سوریه در چندین نوبت هدف حملات پهپادی، راکتی و موشکی قرار گرفته اند. مقاومت اسلامی عراق به دنبال حملات رژیم اسرائیل علیه مردم مظلوم غزه و حمایت واشنگتن از این حملات، به ایالات متحده هشدار داده بود که پایگاههای آمریکایی را در منطقه مورد هدف قرار خواهد داد.
به گزارش ایرنا، سابرینا سینگ معاون سخنگوی وزارت دفاع آمریکا روز سه شنبه وقت محلی در جمع خبرنگاران در واشنگتن اعلام کرد: از ۱۷ اکتبر تاکنون دستکم ۴۰ حمله به نیروهای آمریکایی انجام شده که ۲۲ حمله در عراق و ۱۸ حمله در سوریه بوده است.
این سخنگوی پنتاگون روز پنجشنبه به وقت محلی نیز اعلام کرد: از ۱۷ اکتبر (۲۵ مهر) تا به امروز، ۵۶ نظامی آمریکایی بر اثر حملات به پایگاهها یا کاروانهای نظامی ایالات متحده در سوریه و عراق مجروح و یا ضربه مغزی شدهاند.
معاون سخنگوی وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) با بیان اینکه این جراحات ترکیبی از ضربه مغزی و جراحات جزئی است، گفت: در حال حاضر همه مجروحان تحت درمان قرار گرفته و به وظیفه خود بازگشتهاند.
به گزارش ایرنا، گروههای مقاومت فلسطین روز شنبه ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳ عملیات غافلگیر کنندهای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند و این رژیم برای تلافی و جبران شکست خود و توقف عملیات گروههای مقاومت، تمام گذرگاههای نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.
حمایت امنیتی و نظامی غرب به ویژه ایالات متحده آمریکا از تل آویو به بهانه دفاع از خود، عملا چراغ سبز و مجوزی به این رژیم برای کشتار بیرحمانه کودکان و زنان فلسطینی است.
نظر شما