بیش از ۵۰ هزار فلسطینی برای زنده ماندن در یک روز از شمال غزه گریختند

نیویورک – ایرنا- استفان دوجاریک سخنگوی سازمان ملل اعلام کرد که بیش از ۵۰ هزار فلسطینی روز پنجشنبه از شمال غزه به سمت جنوب این باریکه با پای پیاده و سایر وسایل حمل و نقل فرار کردند.

به گزارش ایرنا، استفان دوجاریک سخنگوی سازمان ملل روز جمعه به وقت محلی گفت که بر اساس اعلام دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد (OCHA) دیروز کامیون های بیشتری از طریق گذرگاه رفح در مصر و جنوب غزه وارد غزه شدند. اما همانطور که بارها گفته‌ایم، حجم کمک‌هایی که به غزه وارد می شود، واقعا کافی نیست.

دوجاریک اضافه کرد که روز گذشته ۶۵ کامیون حامل کمک وارد غزه شد و به این ترتیب از ۲۱ اکتبر تاکنون، در مجموع ۸۲۱ کامیون‌ حامل کمک‌های انسانی وارد غزه شده‌اند.

سخنگوی سازمان ملل همچنین گفت که بر اساس اعلام سازمان جهانی بهداشت ۱۲ کودک مبتلا به سرطان به همراه خانواده هایشان به مصر و اردن منتقل شدند.

دوجاریک ادامه داد: کنون ۱۰۱ نفر از کارکنان آژانس سازمان ملل برای پناهندگان فلسطینی (آنروا) در غزه کشته شده‌اند.

سخنگوی سازمان ملل تاکید کرد که حملات مستمر به زیرساخت‌های غیرنظامی اثرات مستقیمی بر نظام سلامت دارد.

دوجاریک تاکید کرد: سازمان ملل همچنان نگران تشدید خشونت ها و تنش ها در کرانه باختری است. دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد (OCHA) امروز از کشته شدن ۱۸ فلسطینی از جمله یک کودک توسط نیروهای اسرائیلی خبر داد.

به گفته سخنگوی سازمان ملل ، مرگبارترین حادثه در اردوگاه پناهندگان جنین با ۱۳ کشته رخ داده است که منجر به خسارات گسترده به این اردوگاه شده است.

ینس لائرک، سخنگوی دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل روز جمعه در نشستی خبری در ژنو گفت: اگر جهنمی روی زمین وجود داشته باشد، آن شمال غزه است.

کمیسر حقوق بشر سازمان ملل متحد نیز خواستار تحقیق درباره استفاده اسرائیل از "سلاح‌های انفجاری قوی" در غزه شد و گفت که این بمب‌ها باعث تخریب بی‌رویه در غزه شده است.

به گزارش ایرنا، ولکر ترک، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد روز جمعه به وقت محلی در نشستی خبری گفت که اسرائیل باید به استفاده از چنین سلاح‌هایی در منطقه پرجمعیت که محل سکونت ۲. ۳ میلیون فلسطینی است، پایان دهد.

این مقام سازمان ملل که به امان پایتخت اردن سفر کرده است، افزود: بمباران گسترده غزه توسط اسرائیل، از جمله استفاده از سلاح‌های انفجاری قوی در مناطق پرجمعیت به وضوح تأثیرات انسانی و حقوق بشری ویرانگری داشته است. این حملات باید مورد بررسی قرار گیرند. این حملات نامتناسب و ناقض قوانین بشردوستانه بین المللی هستند و ما بسیار نگران هستیم.

به گزارش ایرنا، گروههای مقاومت فلسطین روز شنبه ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳ عملیات غافلگیر کننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اشغالگر قدس آغاز کردند و این رژیم برای تلافی و جبران شکست خود و توقف عملیات گروههای مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

حمایت امنیتی و نظامی غرب به ویژه ایالات متحده آمریکا از اسرائیل به بهانه دفاع از خود، عملا چراغ سبز و مجوزی به این رژیم  برای کشتار بی‌رحمانه کودکان و زنان فلسطینی است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha