به گزارش ایرنا، "ابوالحسن عالی" روز شنبه در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: با درک افزایش مصرف سرانه آب در این استان نسبت به سایر نقاط کشور، برنامه های مختلف فرهنگی برای مدیریت بهینه مصرف در حال انجام است که نسبت به گذشته در کاهش مصرف آب تاثیرگذار بوده اما کافی نیست.
وی افزود: آمارها نشان می دهد که با وجود افزایش تعداد مشترکین سرانه مصرف آب در استان بوشهر در بخش خانگی روند رو به کاهش داشته هر چند نقش خانه باغها و مصارف آب شرب برای بخش کشاورزی در مصرف بالای آب قابل انکار نیست.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر تصریح کرد: برای تامین آب استان، در کنار ساخت آب شرینکن ها و تامین آب از خارج استان، تجهیز ۱۱ حلقه چاه با ۳۸ میلیارد ریال اعتبار در مناطق مختلف و بویژه شهرستانهای دشتستان، عسلویه، جم، دشتی، دیر و کنگان اجرایی شده است.
وی بیان کرد: دستاورد این پروژه مهم رفع تنش آبی در محلات هدف و تقویت وضعیت آبرسانی در شهرها و روستاهای مختلف بوده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر ادامه داد: در مناطق برخوردار از ظرفیت آب زیرزمینی مطالعات بسیار خوبی انجام شده تا در مناطق مستعد از ظرفیت چاهها برای آبرسانی پایدار به مشترکان هم استانی اجرایی شود.
وی افزود: همزمان با اقدام انجام شده برای تجهیز ۱۱ حلقه چاه جدید، شبکههای انتقال و توزیع آب نیز بهسازی و نوسازی شده تا با کاهش هدررفت شاهد رفع تنش آبی در استان باشیم.
عالی اظهار کرد: تعریف پروژههای آب شیرین کن در مناطق مختلف از دیگر رویکردهایی است که با هدف آبرسانی پایدار در مناطق مختلف استان بوشهر اجرایی شده است.
نظر شما