به گزارش خبرنگار ایرنا خلیل احمد سلامی روز شنبه در بازدید از معدن و کارخانه استحصال طلای تفتان اظهار کرد: مسوولان فنی معادن، مسوولیت بررسی محل عملیات را دارند و باید در هر شیفت کاری قبل از استقرار و شروع بکار کارگران، جبهه کار را مورد بررسی قرار دهند.
وی ادامه داد: استفاده از نیروهای بومی بویژه در بخش ماشین آلات سنگین بدلیل شناخت آنها از منطقه در کاهش حوادث اثرگذار است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه اپراتورهای ماشین آلات سنگین مورد استفاده در معادن باید گواهی و استانداردهای لازم را داشته باشند، گفت: با هماهنگی پلیس راهنمایی و رانندگی این آمادگی وجود دارد تا برای سرعت بخشیدن به کار، مراحل اخذ گواهینامه در محل انجام شود.
وی افزود: مراکز آموزش فنی و حرفهای در بحث تربیت نیروی ماهر مورد نیاز معادن پای کار هستند، همچنین باید فارغالتحصیلان رشتههای مرتبط با صنایع معدنی مورد حمایت قرار گیرند.
سلامی افزود: معدن طلای تفتان از جمله فرصتهای پرکشش اشتغال سیستان و بلوچستان است و برای پیشرفت و توسعه منطقه نقشی مهم بر عهده دارد.
زاهدان- ایرنا- مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان بر بکارگیری مسوول ایمنی در همه معادن این استان تأکید کرد و گفت: حضور مستمر مسوول فنی و ایمنی در معادن از الزامات عملیاتی است و بهره برداران معادن باید به آن توجه کنند.
اخبار مرتبط
-
فرمانده سپاه سلمان عنوان کرد:
اشتغال راهکار رفع معضلات اجتماعی در سیستان و بلوچستان است
زاهدان- ایرنا- فرمانده سپاه سلمان سیستان و بلوچستان گفت: بیکاری منشأ بسیاری از معضلات اجتماعی…
-
چهار پرونده تخلف حوزه مصالح ساختمانی در سیستان و بلوچستان تشکیل شد
زاهدان- ایرنا- معاون بازرسی و حمایت از مصرفکنندگان اداره کل صنعت،معدن و تجارت سیستان و بلوچستان…
-
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت عنوان کرد
۱۳ کارخانه فرآوری سیستان و بلوچستان تامینی برای اشتغال و پایان خام فروشی است
زاهدان- ایرنا- مدیرکل صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان با اشاره به وجود بیش از ۵۰۰ معدن…
نظر شما