به گزارش روز جمعه خبرنگار ایرنا محمد کرمی در حاشیه بازدید از معدن مس لار شهرستان زاهدان اظهارکرد: با توجه به ذخایر بسیار خوب معدنی که در سیستان و بلوچستان وجود دارد، برنامه کامل و جامعی در بخش های اقتصادی طراحی شده که بایستی با سرعت مضاعفی پیگیری شوند.
وی افزود: برخی از کارخانهها و معادن استان سیستان و بلوچستان که به زودی به بهرهبرداری میرسند، سهام آن نیز به مردم منطقه واگذار میشود.
استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: آنچه مهم است بهرهمند شدن مردم محلی از وجود معادن و کارخانجات استان است که در این زمینه اولویت را به مردم دادهایم.
به گزارش ایرنا، صنایع در حالی به عنوان یکی از مهمترین بخشهای اشتغالزایی محسوب میشوند که علاوهبر اشتغالزایی، توسعه و رشد اقتصادی را به دنبال دارند.در این زمینه سیستان و بلوچستان با قرار داشتن بر روی کمربند فلزی و معدنی جهان که از صربستان تا پاکستان ادامه دارد یکی از استانهای بزرگ معدنی کشور محسوب میشود.
معادن سیستان و بلوچستان به دلیل ظرفیتهای بالای ذخایر در رتبههای اول و دوم کشوری قرار گرفتند که این نشاندهنده ظرفیت، رشد و رونق اقتصادی در منطقه است، این معادن حاوی ذخایر غنی از فلزات و کانسارهای معدنی از قبیل کرومیت، مس، منگنز، سرب و روی، قلع، تنگستن، طلا و همچنین عناصر و کانسارهای غیرفلزی نظیر تالک، منیزیت، گلسفید و سنگهای ساختمانی و تزئینی بویژه گرانیت و مرمر است.
با این وجود سیستان و بلوچستان یکی از استانهای بزرگ معدنی کشور محسوب میشود به طوریکه از ۶۰ نوع ماده معدنی شناسایی شده در کشور، ۲۸ نوع آن به طور قطع و در شرایط کنونی در این استان وجود دارد؛ همچنین از حیث داشتن عناصر معدنی فلزی از کمنظیرترین استانهای کشور محسوب شده و بیشترین میزان آهن پلاسری، مس و آنتیموان و طلای کشور را با پراکندگی وسیع به خود اختصاص داده است.
نظر شما