۱۲ مجوز برای «تولید بدون کارخانه» در خراسان رضوی صادر شد

مشهد-ایرنا- معاون امور صنایع اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: ۱۲ مجوز در حوزه «تولید بدون کارخانه» از زمان ابلاغ دستورالعمل وزارتخانه (خردادماه امسال) تاکنون برای متقاضیان در این استان صادر شده است.

به گزارش ایرنا، تولید بدون کارخانه رویه نوینی در مدیریت کسب‌ و کار است که طی آن بخش‌های بدون ارزش زنجیره ارزش محصولات، برون‌سپاری شده و تولید کننده، بر ایجاد ارزش در بخش مدیریت بازاریابی یا توسعه تکنولوژی متمرکز می‌شود.

ناصر بهزاد روز شنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: مجوز تولید بدون کارخانه در واقع سیستمی ایجاد می‌کند که برای تولید یک محصول احتیاجی به سرمایه‌گذاری جدید در زمین، تاسیسات و ماشین آلات نباشد و متقاضی بتواند با بهره گیری از ظرفیت خالی بنگاه های اقتصادی کسب و کار خود را راه اندازی کند.

وی اظهار کرد: تولید بدون کارخانه به عنوان راهبردی مهندسی و بازرگانی است که برای استفاده از ظرفیتهای خالی صنعت دنبال می شود، در این راستا پیش بینی ها حاکی از آن است که صدور مجوزهای تولید بدون کارخانه در خراسان رضوی تا پایان سال جاری به ۲۰ مجوز برسد.

معاون امور صنایع اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: با توجه به رویکرد دولت سیزدهم برای فعال سازی همه قابلیتهای تولیدی برای رشد و توسعه اقتصادی صدور مجوز تولید بدون کارخانه برای صاحبان کسب و کار قابل انجام است و مدیریت برند (نام و نشان تجاری) در بازارهای داخلی و خارجی به اتکای تولید درخواستی مقاصد هدف حسب نیاز مصرف کننده انجام می گیرد.

وی با اشاره به حمایتهای قانونی از دارندگان مجوز تولید بدون کارخانه اظهار کرد: باتوجه به اینکه بخشی از ظرفیت اسمی واحد طی قرارداد به دارنده گواهی تولید بدون کارخانه واگذار می شود، لذا خدمات و مزایای پیش بینی شده واحدهای دارای پروانه بهره برداری اعم از تسهیلات سرمایه در گردش –ثبت سفارش واردات مواد اولیه واسطه ای تولید –برقراری معافیت گمرکی و ورود موقت برای دارندگان گواهی فعالیت تولید بدون کارخانه نیز اعمال خواهد شد.

بهزاد مزیت مهم تولید بدون کارخانه را انعطاف پذیری تولید برای صادرات و در نهایت افزایش ضریب نفوذ کالا در بازارهای صادراتی دانست و ادامه داد: حضور برندهای خارجی برای مشارکت و سرمایه گذاری در تولیدات پیشران استان در قالب راهبرد تولید بدون کارخانه از مزیتهای مورد نظر برای رشد تولید صادرات محور و ایجاد ارزش افزوده خواهد بود که به عنوان برنامه اجرایی تحول ذیل اقتصاد مقاومتی دنبال می شود.

رییس دبیرخانه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی خراسان رضوی نیز در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: یکی از تقاضاهای دارندگان مجوزهای تولید بدون کارخانه در استان که در چندین نشست این دبیرخانه با حضور این افراد مطرح و بررسی شده است، بهره مندی دارندگان مجوز تولید بدون کارخانه از همه امتیازاتی است که صاحب آن بنگاه یا واحد تولیدی که فضای خالی اش را در اختیار او گذاشته است.

علی اکبر لبافی افزود: در این راستا قوانین و دستورالعمل های مزیت دار بخش تولید به مجوزهای تولید بدون کارخانه تسری یافته است.

وی بهره گیری از معافیتهای مالیاتی، تسهیلات بانکی، مشوق های صادراتی و معافیتهای بیمه ای از تقاضاهای دارندگان مجوزهای تولید بدون کارخانه در خراسان رضوی برشمرد.

بیشتر بخوانید:

نخستین مجوز رسمی تولید بدون کارخانه در خراسان رضوی صادر شد

طرح «تولید بدون کارخانه» در خراسان رضوی با استقبال مواجه شد

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha