به گزارش ایرنا، فرزاد مخلص الائمه روز شنبه در نشست شورای فضای مجازی استان مرکزی در اراک، افزود: بر اساس قانون، استفاده از پیام رسانهای غیربومی برای دستگاههای اجرایی ممنوع است و دستگاههای اجرایی استان مرکزی باید هرچه سریعتر از این پیام رسانها خارج شوند.
وی، از تجهیز نخستین شهر کشور و استان مرکزی به فیبر نوری خبرداد و اظهار کرد: شهر ساوه به عنوان نخستین شهر استان به فیبر نوری تجهیز و با تکمیل این طرح، زیرساختهای مورد نیاز ارتباطات و فضای مجازی برای ۵۰ سال آینده در این شهر فراهم شد.
استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: قرارداد اجرا و تکمیل فیبر نوری روز پنجشنبه در جریان سفر وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به استان مرکزی در اراک با شهرداری این شهر منعقد و عملیات اجرای این طرح در شهرستان خمین هم آغاز شد.
مخلص الائمه اظهار کرد: با اجرای این طرحها سرعت اینترنت برای اجرای شبکه ملی اطلاعات در استان تا ۱۰۰ برابر افزایش مییابد و ظرفیت مناسبی را در اختیار دستگاههای اجرایی و مردم استان قرار میدهد.
وی گفت: نیاز است دبیرخانه فضای مجازی استان مرکزی از ظرفیت فعالان ارزشی و انقلابی بهرهگیری بیشتری داشته باشد.
استاندار مرکزی، فضای مجازی را فراتر از جغرافیای استان مرکزی عنوان کرد و افزود: این استان با استفاده از ظرفیتهای مجازی تلاش دارد از جزیرهای عمل کردن دستگاههای استان جلوگیری کند و انتظار است در این حوزه همافزایی و همراهی بیشتری صورت گیرد.
مخلص الائمه خاطرنشان کرد: مسئولان استان مرکزی باید با افزایش همافزایی در بین دستگاههای اجرایی از ظرفیتهای فضای مجازی که مملو از تهدید است به خوبی استفاده کنند.
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی نیز در این نشست گفت: نشست شورای فضای مجازی استان از اهمیت ویژهای برخوردار است و باید یک ساعت از این نشست به آموزش افراد اختصاص یابد.
سردار پاسدار محسن کریمی افزود: نیاز است با ساماندهی و سازماندهی افراد، همافزایی و همدلی مسئولان استان هرچه بیشتر افزایش یابد و افراد در این حوزه پای کار آیند و بدانند در این حوزه چه ملاحظاتی را باید در نظر بگیرند.
استان مرکزی با یک میلیون ۴۸۰ هزار نفر جمعیت دارای ۱۲ شهرستان است.
نظر شما