به گزارش روز سه شنبه ایرنا از یونهاپ، جو مانچین رئیس کمیته منابع طبیعی و انرژی در سنای آمریکا در نامه ای به جانت یلین وزیر خزانه داری، این وزارت خانه را ترغیب کرد تا استانداردهای سختگیرانهتری را برای هر " نهاد خارجی که در فهرست تحریم " ( FEOC) قرار گرفته و براساس قانون کاهش تورم درنظر بگیرد.
" قانون نهاد خارجی فهرست تحریم " کارخانه های باتری سازی از چین و سایر کشورهای موردنظر در این رابطه را از مالیات تشویقی بر اساس قانون کاهش تورم خارج می کند.
این سناتور آمریکایی در نامه اش نوشت: «من شما را به اعمال سختگیرانه ترین استانداردها برای قانون نهادهای خارجی فهرست تحریم ترغیب می کنم. این امر در راستای تضمین این موضوع است که مواد معدنی مورد استفاده در وسایل الکتریکی از داخل آمریکا و یا از طرف متحدان قانونی این کشور تامین شوند. »
وی همچنین افزود من درباره گزارش های اخیر که نشان می دهد شرکت های باتری سازی چینی فعالانه به فرصت های کسب و کاری و توافق هایی از جمله سرمایه گذاری های مشترک در کره جنوبی و مراکش برای استفاده از قانون کاهش تورم دست می یابند بسیار نگرانم.
جو مانچین همچنین تاکید کرد چین تاریخی طولانی در دور زدن قوانین تجاری آمریکا در کارنامه دارد.
قانون کاهش تورم، اعتبار مالیاتی تا ۷ هزار و ۵۰۰ دلار برای هر خریدار وسایل الکتریکی جدید که فقط در آمریکای شمالی ساخته شده باشد تامین می کند. همچنین درباره باتری های وسایل الکتریکی در صورتیکه بخش زیادی از مواد معدنی آن در آمریکا و یا کشورها و مناطقی که با آمریکا توافقنامه تجارت آزاد دارند ساخته شده باشد این قانون اجرا می شود.
نظر شما