به گزارش سه شنبه شب از "تاس", وی گفت: وقتی گفتگوها با کشوری آغاز میشود که در حال جنگ با قدرت هستهای همسایه است، باید از خود در مورد هدف گسترش اتحادیه اروپا بپرسیم که آیا این اقدام منجر به گسترش صلح میشود یا اروپا را وارد درگیری نظامی میکند.
این مقام مجارستانی ادامه داد: ما میخواهیم موضع روشنی در مورد تأثیر عضویت اوکراین بر اتحادیه اروپا و شهروندان اتحادیه اروپا بدانیم. موضع مجارستان در این مورد این است که قبل از شروع مذاکرات با اوکراین، رایزنی راهبردی در این مورد باید انجام شود.
به گزارش ایرنا, اتحادیه اروپا پیشتر هفت شرط آغاز مذاکرات درباره اوکراین را شامل اصلاحات دادگاه قانون اساسی، اصلاحات قوه قضائیه، مبارزه با فساد مالی، مبارزه با پولشویی، اصلاحات ضد الیگارشی، اصلاحات رسانهای و تغییر قوانین مربوط به اقلیتهای ملی اعلام کرده بود.
این کشور در چهار حوزه اصلاحات ضروری را انجام داده و اصلاحات در حوزههای بهبود وضعیت زبان اقلیتها، تخصیص بودجه برای مبارزه با فساد و پیشرفت در شفافیت لابیگری باقی مانده است.
ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین گزارش کمیسیون اروپا را «گامی محکم و تاریخی» خواند که «راه را برای یک اتحادیه قویتر با حضور اوکراین هموار میکند.»
پذیرش عضویت یک کشور باید به تایید همه ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا برسد اما مجارستان که روابط خوبی با روسیه دارد از مخالفان احتمالی پذیرش عضویت اوکراین است.
پس از حمله روسیه به اوکراین، کییف بارها خواستار تسریع در عضویت این کشور در ناتو و اتحادیه اروپا شده است.
مذاکرات عضویت در اتحادیه اروپا معمولا سالها طول میکشد و کشورهایی که مایل به عضویت هستند باید اصلاحات گستردهای در حوزه اقتصادی و حقوقی انجام بدهند.
نظر شما