آزادراهی برای دسترسی به سایت‌های تحریمی

تهران- ایرنا- وزارت ارتباطات برای دسترسی راحت به سایت‌هایی که به دلایل متعدد برای برنامه‌نویسان و توسعه‌دهندگان تحریم شده‌اند، آزادراهی ساخته تا این دسته از کاربران بتوانند به‌راحتی به بیش از ۶۰۰ سایت تحریمی دسترسی داشته باشند.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، اگر به عنوان برنامه‌نویس و توسعه‌دهنده بازی و برنامه در کشور فعال هستید، حتما برای‌تان پیش آمده که با جستجوی آدرس یک سایت، پیامی مبنی بر عدم دسترسی به آن را مشاهده کنید. در نگاه نخست اغلب کاربران این مسدودسازی‌ها را به مسئله فیلترینگ و محدودسازی اینترنت از سوی حاکمیت مربوط می‌دانند؛ اما عدم دسترسی به تعداد بسیاری از این سایت‌ها به دلیل تحریم‌های یکجانبه از سوی کشورها علیه ایران است.

وزارت ارتباطات برای رفع این مشکل تصمیم به ایجاد سازوکاری گرفت تا برنامه‌نویسان و توسعه‌دهندگان برنامه و بازی در کشور بتوانند تحریم را دور بزنند. برای این کار یک سایت راه‌اندازی شده است که هر چقدر حضور و تعامل کاربران در آن افزایش پیدا کند، دسترسی‌های بیشتری برای ورود به سایت‌های ایجاد می‌شود.

۴۰۳، سرویسی است برای برنامه‌نویسان و توسعه‌دهندگانی که اکنون با انواع تحریم و اختلال در توسعه پروژه‌های موردنظر خود مواجه هستند. این پروژه با پشتیبانی از پروتکل‌های مختلف کاربران این امکان را می‌دهد تا با حذف مشکلات موجود به کتابخانه‌ها و وب‌سایت‌هایی که برای توسعه نیاز دارند دسترسی پیدا کنند.

برای دسترسی به سایت‌های تحریم شده باید IP ایران نامشخص باشد. برای این کار ۲ راه وجود دارد، یکی استفاده از فیلترشکن‌ها که امنیت سرور را تهدید می‌کند و دیگری استفاده از این سرویس است. سرویسی که با کمک بخش خصوصی و نخبگان کشور سرویسی راه‌اندازی شده و امکان دسترسی به تمام سایت‌های تحریمی با حداکثر سرعت را فراهم می‌کند.

بر اساس آخرین آمار استفاده از این سایت که مربوط به آبان ۱۴۰۲ است، اکنون تعداد کاربران DNS - نام دامنه وب‌سایت را به IP تبدیل می‌کند- به ۲ میلیون و ۳۴۰ هزار کاربر فعال رسیده است.

بر اساس آخرین آمار از وضعیت حضور کاربران در این سامانه ۵۰ سرویس به آن اضافه شده که در مجموع بیش از ۶۰۰ سایت را پوشش می‌دهد.

در بخش سرویس‌های ویژه بیش از ۳۱۲ هزار کاربر فعال هستند و موفقیت پروتکل‌های تحریمی که در سایت‌های مختلف وجود دارد ۱۰۰ درصد هستند.

سرویس‌های مربوط به سایت‌های تحریمی از این طریق در دسترس کاربران هستند و در بستر اندروید و ویندوز می‌توان از آن‌ها استفاده کرد.

امکان دیگری که در این سامانه فراهم است، اضافه شدن سایت‌های تحریمی است که کاربران به آن نیاز دارند. برای این کار، کافی است سایت موردنظر در سایت ۴۰۳ ثبت تا پس از بررسی کارشناسان و در صورت تایید به لیست سایت‌ها اضافه شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha