انوع چوب ترموود
یکی از پرکاربردترین روش ها به منظور اجرای نمای خشک در ساختمان ها استفاده از نمای ترمو است. انواع ترموود شامل نوع وارداتی و ایرانی می باشد. بهترین نمونه های وارداتی ترموود ساخت فنلاند است و در مقایسه با ترموود ایرانی از کیفیت بالاتری برخوردار می باشد. عموما ترموود ایرانی از چوب درخت کاج ساخته می شود. علاوه بر ترموود چوبی، ترموود پلاستیکی نیز وجود دارد که با نام چوب پلاست نیز شناخته می شود و متشکل از ترکیب آرد چوب با انواع مختلفی از پلاستیک می باشد که برای پوشش تراس، سقف های کاذب، پرگولا، آلاچیق و دیوار به کار می رود. همه ترموودهای قابل ارائه در فامکو دارای درجه کیفی A هستند. در ادامه انواع چوب ترموود را مورد بررسی قرار می دهیم.
پروفیل چوب ترموود SHP
این پروفیل از چوب درخت کاج و درخت زبان گنجشک در ضخامت های مختلف ساخته شده و در نمای داخل و خارج ساختمان قابل استفاده است.
پروفیل چوب ترموود UTS
نوعی پروفیل شیاردار یا زبانه دار محسوب می شود و از چوب درختان کاج با کیفیت ساخته می شود. چوب ترموود UTS یک ترموود درجه یک است که نصب سریع و آسانی دارد.
پروفیل چوب ترموود UTV
این پروفیل دارای لبه های ابزار خورده، وزن کم و فرایند نصب آسان می باشد که در نمای ساختمان، حیاط و روف گاردن قابل نصب است.
پروفیل چوب ترموود DECK
سطح پروفیل های ترموود DECK دارای شیار است. به همین دلیل، باعث اصطکاک بیشتری می شود و برای استفاده در کف مناسب تر است. این پروفیل در فضای باز، استخر و پله ها برای پوشش دیوار نیز به کار می روند.
پروفیل ترموود TIE
یکی از پرکاربردترین انواع ترموود است که به صورت کاشی (Tile) و به صورت پیش ساخته ارائه می شود و برای محیط های مانند حمام، بالکن و تراس قابل استفاده است.
نحوه نصب ترموود
به منظور نصب ترموود به عنوان پوشش کف، دیوار یا سایر مکان ها به تجهیزات مختلفی از جمله موارد زیر نیاز است:
رنگ پایه آب TEKNOS: یک رنگ فنلاندی با کیفیت برای افزایش مقاومت چوب ترمو در برابر اشعه آفتاب است.
چوب زیرسازی: چوب روس اشباع شده برای انجام مراحل زیر کار (ابتدا نما شاسی کشی شده و چوب زیرسازی با پیچ به ترموود وصل می شود.)
همچنین یراق آلات مورد نیاز برای نصب ترموود شامل پیچ های رنگی و زیرکار، کلیپس ترموود، گیره پروفیکس و اتصالت U ترموود است و استفاده از پیچ ها باعث استقامت بیشتر نمای ساختمان می شوند. توصیه می شود به منظور اجرای نمای ترموود از افراد متخصص استفاده نمایید تا در انتهای کار، ظاهری بدون نقص داشته باشید.
نحوه انتخاب بهترین ترموود
به منظور انتخاب ترموود مناسب در نمای ساختمان و سایر کاربری های دیگر، باید عوامل زیر را مد نظر قرار دهید.
استفاده از ترموود با حداقل ضخامت 1.8 سانتیمتر به ویژه برای محیط های خارج از ساختمان
انتخاب ترموودهایی با وزن و تراکم مناسب (به علت تبخیر شدن آب چوب در فرآیند ساخت ترموود باید در مقایسه با چوب وزن کمتری داشته باشد.)
استفاده از ترموود فنلاندی درجه یک به دلیل استفاده از چوب های با کیفیت
کاربرد ترموود
معمولا هدف از خرید ترموود استفاده در بخش های مختلف ساختمان برای داشتن نمایی زیباتر استفاده نمایید. بهترین مکان ها برای نصب ترموود شامل موارد زیر است:
کف
نما
دیوار
پشت تلویزیون
تراس
کف بالکن
مزایای نمای ترموود
مقاومت مطلوب در برابر عواملی نظیر ضربه، شرایط جوی و سایش به علت قرارگیری در دمای بالا (180 درجه سانتیگراد)
افزودن زیبایی بیشتر به خاطر عنصر چوب و متریال گرم ترموود
عایق مناسب حرارتی
عدم سنگینی نما به علت وزن کم ترموود
مقاومت بالا در برابر نفوذ یا لانه گزینی حشرات
قابلیت ایجاد برش های هلالی شکل
نظافت راحت و بدون دردسر
نصب و اجرای ساده نما
دارای بافت طبیعی
عدم پوسیدگی
قابل شستشو
طول عمر بالا
قیمت پروفیل ترموود
ملاک تعیین قیمت ترموود، نوع چوب مورد استفاده می باشد. به طور کل قیمت چوب ترموود ایرانی در مقایسه با ترموود فنلاندی از نظر اقتصادی مقرون به صرفه تر است. در نظر داشته باشید که قیمت نهایی بر اساس قیمت هر متر مربع ترموود قابل محاسبه است و به عواملی نظیر نوع ترموود، ابعاد مورد نظر، مدت زمان نصب و نوع کاربری ترموود وابسته است.
از این رو قیمت چوب ترمو دیوار با چوب ترمو نمای ساختمان متفاوت است و اختلاف این دو در نوع متریال و ابعاد پروفیل ترموود نهفته است. به منظور اطلاع از قیمت های بروز انواع ترموود و کسب اطلاعات بیشتر، می توانید با کارشناسان هایپر صنعت فامکو در ارتباط باشید.
*** محتوای این مطلب تبلیغاتی است و ایرنا مسئولیتی درباره آن ندارد.
نظر شما