به گزارش خبرنگار ایرنا، "مهرداد عظیمی" روز چهارشنبه در بازدید از مرکز آموزش فنی و حرفه ای استان، اظهار کرد: آشنایی با ظرفیت های مهم که مهمترین آن سرمایه های انسانی است در اولویت این سازمان قرار دارد.
وی افزود: در بازدید از صنایع موفق ایلام از جمله پتروشیمی، جهت ارائه آموزش های مهارتی تفاهم نامه همکاری با وزارت نفت و هلدینگ های بزرگ صنعتی امضاء می شود.
به گفته عظیمی، همچنین در این سفر متناسب با ظرفیت های استان ها، برنامه های جدید در سطح سازمان ارتقاء و دنبال می شود.
رییس سازمان فنی و حرفه ای بیان کرد: همچنین بر اساس نیاز کشور که همان تربیت و آموزش نیروی انسانی ماهر است این مهم به عنوان راهبرد جدید دنبال می شود و در واقع وظایف این سازمان فقط معطوف به ارائه آموزش های مهارتی نیست.
عظیمی با اشاره به اینکه کشور همسایه عراق متقاضی خرید محصولات تولیدی مربیان ایلام است، ابراز کرد: این مهم نشان می دهد که باید بیش از گذشته، تقویت استان های مرزی در دستور کار قرار گیرد.
وی تاکید کرد: دیپلماسی مهارت به عنوان یک راهبرد اساسی برای کمک به کشورهای هدف و صدور توانمند ایران در ابعاد مختلف از جمله آموزش های مهارتی است.
رییس سازمان فنی و حرفه ای کشور گفت: در حال حاضر ۴ هزار و ۳۰۰ مرکز جوار کارگاهی در کشور وجود دارد و سازمان با سیاست های راهبردی این مراکز را توسعه خواهد داد.
معاون وزیر کار گفت: در دیدار اخیر با وزیر امور خارجه کشور،ددیپلماسی مهارت دنبال و در میز معادلات اقتصادی، این موضوع مهم در دستور کار قرار گرفت که با هم افزایی در حال اجرا است.
به گزارش ایرنا، رییس سازمان فنی و حرفه ای کشور از مرکز آموزش فنی و حرفه ای خواهران، کارگاه گوهر تراشی، برق صنعتی، کارگاه آموزشی برق صنعتی، طراحی روی چوب و غیره بازدید و با مربیان و کارکنان به گفت و گو پرداخت و پس از آن در نشست صمیمی با کارکنان فنی و حرفه ای ایلام حضور پیدا کرد.
نظر شما