هشدار استاندار کرمانشاه به مدیرانی که دغدغه اشتغال ندارند

کرمانشاه- ایرنا- استاندار کرمانشاه در جلسه کارگروه اشتغال استان از عدم حضور برخی مدیران بانک‌ها در جلسات کارگروه اشتغال انتقاد جدی کرد و به مدیرانی که دغدغه اشتغال استان را ندارند، هشدار داد.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا؛ «محمدطیب صحرایی» در این جلسه خواستار همراهی بیشتر بانک‌ها در پرداخت تسهیلات اشتغالزایی شد ‌و افزود: به دنبال آمارسازی نیستیم و هدف اصلی ما ایجاد اشتغال برای جوانان است.

وی ایجاد اشتغال پایدار و مولد را از اهداف اصلی مدیران استان برشمرد و اذعان کرد: به دنبال آمارسازی و اینکه از استان‌های دیگر جا نمانیم نیستیم، بلکه هدف اصلی ما که نباید از آن غافل شویم، ایجاد شغل برای جوانان است.

وی تاکیدکرد: آمارها تنها نشانگری از وضعیت بیکاری استان است و نباید صرفا به دنبال ارتقای آمارها باشیم.

استاندار کرمانشاه خواستار همراهی بیشتر بانک‌ها در پرداخت تسهیلات اشتغالزایی شد و افزود: با توجه به شرایط اسفند ماه که هم در ایام انتخابات و هم ایام پایان سال هستیم، تنها سه ماه مفید برای پرداخت تسهیلات فرصت داریم که باید در این موعد تمام سهمیه بانک‌ها پرداخت شود.

وی در ادامه سخنانش پیگیری سهم استان از تسهیلات و منابع مالی را ضروری برشمرد و افزود: باید سهم کرمانشاه را با مراجعه مستمر به مرکز بگیریم، نه اینکه منتظر پاسخ مکاتبات بمانیم.

صحرایی نمونه پیگیری از مرکز برای دریافت منابع برای کرمانشاه را برگزاری جلسه خود با سه وزیر در روز گذشته عنوان کرد که با مشارکت ۲ نماینده مجلس صورت گرفته و افزود: یکی از دیدارهای روز گذشته با وزیر ارشاد بود که خروجی آن اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان به کتابخانه مرکزی کرمانشاه بود.

وی تاکید کرد: این پروژه مهم فرهنگی چندین سال است که متوقف مانده و در یک اقدام حقارت آمیز به دلیل عدم تامین منابع مالی، ۲ طبقه از کتابخانه حذف شده است.

استاندار کرمانشاه از رایزنی با وزیر میراث فرهنگی و گردشگری برای پروژه تله‌کابین کرمانشاه در روز گذشته نیز خبر داد و گفت: صحبت از اجرای این طرح به سال ۱۳۷۸ برمی‌گردد، سال ۱۳۸۳ مصوب شد ‌و سال ۱۳۹۷ عملیات اجرایی آن شروع شد، اما پیشرفت چندانی نداشته است.

صحرایی همچنین از رایزنی با وزیر راه و شهرسازی پیرامون طرح‌های روی زمین مانده این وزارتخانه در کرمانشاه خبر داد و افزود: تقاطع غیرهمسطح قزانچی ۱۲ سال است متوقف مانده و به اثری باستانی تبدیل شده و مدام کنار آن تصادف می‌شود.

وی همچنین از پیگیری برای تکمیل راه‌آهن کرمانشاه نیز خبر داد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه نیز در این جلسه از تحقق ۷۲ درصدی هدفگذاری ایجاد اشتغال امسال استان خبر داد و گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۲۴ هزار و ۷۵۳ شغل در کرمانشاه ایجاد شده است.

به گزارش ایرنا؛ گزارش سالانه مرکز آمار ایران حاکیست که نرخ بیکاری فصل بهار استان کرمانشاه در ۱۰ سال گذشته هرگز به عدد ۱۰ درصد نرسید ولی طی ۲ سال اخیر به کمترین میزان خود در دهه گذشته رسید.

همچنین نرخ بیکاری در بهار سالهای ۱۳۹۹، ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ به ترتیب ۱۳.۸، ۱۴.۷ و ۱۵.۴ درصد بود ولی در بهار امسال به ۱۰.۲ درصد کاهش یافت.

داده های رسمی آماری همچنین حاکیست نرخ بیکاری استان کرمانشاه اگرچه در مقایسه با استانهای صنعتی و بزرگ همچنان پایین است اما در بهار امسال از ۶ استان کشور بهتر شد که در ۱۰ سال اخیر سابقه نداشت.

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت در ۱۴ شهرستان ۱.۵ درصد مساحت و ۲.۴ درصد جمعیت ایران را دارد و از سال ۱۳۵۵ همواره یکی از استان های با نرخ بیکاری بالا بوده است بطوریکه نرخ بیکاری آن از میانگین کشوری پایین‌تر نیامد و از دیگر سو چهار درصد بیکاران کشور در این استان ساکن هستند.

بر اساس آخرین آمار رسمی، استان کرمانشاه ۹۸ هزار بیکار دارد که از این تعداد بیش از ۳۸ هزار نفر معادل حدود ۳۹ درصد دانش آموختگان دانشگاهی هستند و بر اساس نظر برخی کارشناسان عمده ترین چالش آنها نداشتن مهارت شغلی است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha