به گزارش ایرنا ؛ سفیر ارمنستان در ایران روز چهارشنبه در دیدار با علی نادری مدیرعامل ایرنا گفت که کشورش از توسعه و گسترش همکاری های رسانه ای بویژه با خبرگزاری جمهوری اسلامی به عنوان خبرگزاری رسمی ایران استقبال می کند.
وی بااشاره به امضای یادداشت تفاهم همکاری میان دوخبرگزاری آرمن پرس و ایرنا در سال 2017 میلادی ؛ ابراز امیدواری کرد با افزایش همکاری های رسانه ای میان دوکشور ؛ مردم دوکشور همسایه شناخت و درک بهتری از یکدیگر پیدا کنند.
آرسن آواگیان " ، با اشاره به اهمیت نقش رسانه ها در ارایه تصویر درست و حقیقی از کشورها , تبادل هیات های رسانه ای و خبری میان دوکشور را گام موثری در تقویت ارتباطات دو ملت ایران و ارمنستان دانست.
وی همچنین از اهتمام و توجه دولت جمهوری اسلامی به حفظ میراث تاریخی و فرهنگی ارامنه مقیم ایران قدردانی کرد و گفت که حفاظت از میراث فرهنگی ارامنه در ایران می تواند الگوی مناسبی برای سایر کشورها باشد.
در این دیدار " علی نادری " مدیرعامل ایرنا با ابراز خرسندی از حضور سفیر ارمنستان در ایرنا ؛ به روابط دوستانه دوکشور ایران و ارمنستان اشاره کرد و گفت با توجه به سابقه تمدنی و روابط دیرینه و دوستانه دوکشور ؛ همواره آماده توسعه روابط در همه زمینهها هستیم.
رییس دوره ای سازمان خبرگزاری های آسیا و اقیانوسیه ( اوآنا ) ؛ گفت که سیاست رسانه ای ایرنا در قبال کشورهای همسایه و منطقه متاثر از سیاست اصولی دولت سیزدهم مبنی بر تقویت روابط با همسایگان و کشورهای دوست است و ایرنا به عنوان رسانه و رسمی نظام جمهوری اسلامی برای تقویت این ارتباطات و دوستی ها گام برخواهد داشت.
مدیرعامل ایرنا گفت که سیاست اصولی در رسانه رسمی کشور برگرفته ازسیاست جمهوری اسلامی است که همانا مخالفت با هرگونه تغییر در مرزهای رسمی درمنطقه است.
وی با معرفی بخشی از فعالیت های خبرگزاری جمهوری اسلامی در عرصه داخلی و خارجی ابراز امیدواری کرد همکاریهای دوخبرگزاری رسمی ایرنا و آرمن پرس به سطوح بالاتری ارتقا و گسترش یابد.
سفیر ارمنستان در ایران ؛ همچنین در بازدید از اتاق خبر ایرنا در جریان فرایند تهیه , تولید و انتشار خبر در خبرگزاری جمهوری اسلامی قرار گرفت .
خبرگزاری جمهوری اسلامی با قدمتی ۹۰ ساله؛ درحال حاضر علاوه بر زبان فارسی به ۱۰ زبان دیگر شامل زبانهای انگلیسی؛ عربی، اردو، آلمانی، فرانسه، چینی، روسی، ترکی استانبولی؛ اسپانیولی و آذری خبر منتشر میکند.
نظر شما