به گزارش ایرنا، معاون فرماندار سنندج در این آیین اظهار کرد: قصه گویی هنری است که از گذشتههای دور به جا مانده است و ما باید تلاش کنیم کودکان را به موضوع قصه گویی عادت داده و این مساله را جدی بگیریم.
اسفندیاری افزود: قصهگویی بخشی از فرهنگ گذشته ما در انتقال مفاهیم مختلف ارزشی، دینی، فرهنگی جامعه است که می توان از نسلی به نسل دیگر منتقل کرد.
وی یادآور شد: امروزه با توجه به گستردگی فضای مجازی و شبکههای اجتماعی، قصه گویی کم رنگ شده است، لذا باید توجه کنیم که قصه گویی را به زیست خانوادهها بازگردانیم و از ابزار قصه برای انتقال مفاهیم گدشتگان به نسل امروز برگردانیم.
معرفی برترینها
براساس رای هیات داوران و در بخش ملی (مدرن و کلاسیک) کانی ساعدموچشی نفر چهارم،آذین ابراهیمی نفر سوم، کانیا حیدریان نفر دوم و مونا رضایی نفر اول شدند.
در بخش مربیان بزرگسال فرشته محمدی به عنوان نفر دوم وفائزه امانی به عنوان نفر اول شایسته تقدیر شناخته شدند ودر بخش زبان اشاره نیز لیلا قربانی شایسته تقدیر شناخته شد.
در بخش ویژه نیز جایزه سردار شهید،سلیمانی به مهیلا اسماعیلی رسید و در بخش غزه نیز از مرتضی یوسفی تقدیر شد.
در بخش پدربزرگ ها و مادربزرگ ها نیز سعدیه خلیلی به عنوان نفر اول شناخته شد و در بخش نیروی انتظامی نیز الهام زارعی زاده برگزیده شد.
در بخش بزرگسال ثریا محمدی نفر سوم،و طاهره اصفهانی نفردوم شدند و در بخش بزرگسال نیز صبری یوسفی اول شد.
مرحله استانی بیست و پنجمین جشنواره بین المللی قصه گویی با شعار(با قصه لبخند بسازیم) روزهای ۲۴ و ۲۵ در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کردستان برگزار شد.
نظر شما