به گزارش ایرنا «آیتالله محمدتقی پورمحمدی» در خطبه دوم نماز جمعه این شهرستان افزود: توقعی از آمریکا نیست اما برخی از حاکمان کشورهای مسلمان هم کوتاهی میکنند تا جایی که طبق ادعای نخست وزیر رژیم جعلی صهیونیستی، برخی از سران کشورهای اسلامی با ارسال پیام خواستهاند که اسراییلیها از طریق قتلعام فلسطینیها، به این جنگ خاتمه دهند.
وی به کلام پیامبر اکرم (ص) مبنی بر «مَنْ سَمِعَ رَجُلاً یُنادِی یا لَلْمُسْلِمِینَ فَلَمْ یُجِبْهُ فَلَیْسَ بِمُسْلِم» اشاره، و مفهوم آن را اینگونه توصیف کرد که «اگر کسی صدای انسانی را بشنود که فریاد میزند: ای مسلمانان به دادم برسید و پاسخ نگوید، مسلمان نیست».
وی این سوال را مطرح کرد که «آیا صدای مظلومان فلسطینی را این حاکمان کشورهای مسلمان نمیشنوند؟» و افزود: زنان و کودکان زیر آوار هستند و ۵۰ هزار زن حامله در شرایط بسیار بدی زندگی میکنند.
وی ادامه داد: فلسطینیها که سالهای متمادی با این جنایتهای رژیم جعلی روبرو بودهاند، تا جایی جا به لب شدهاند که تونلهایی در زیر زمین حفر کردهاند و سربازان اسراییل جسارت ورود به این تونلهای مینگذاری شده را ندارند.
حضرت زینب (س) الگوی دختران کشورمان است
امام جمعه مراغه با بیان اینکه در آستانه سالروز ولادت شیرزن کربلا زینب کبری(س) قرار گرفتهایم، اظهار کرد: وی در خانواده و فضایی معنوی تربیت شد و بارها و بارها، نقش تربیت در روحیه فرزندان را به خوبی نشان داد تا جایی که وقتی صدای منادی مبنی بر شکافته شدن فرق پدرش، امام علی (ع) توسط «ابن ملجم» را شنید، ۹ بار خواست از منزل خارج شود، ولی حیا به وی اجازه نداد.
آیتالله پورمحمدی حیا و عفت حضرت زینب (س) را نیز الگوی دختران و بانوان کشورمان عنوان کرد و افزود: پدران و مادرانی که اکنون حاضر نیستند تا فرزندشان کوچکترین آسیب را ببیند، نباید اجازه دهند تا دلبندشان در دوزخ به خاطر نداشتن حیا بسوزد.
وی همچنین شجاعت حضرت زینب (س) در برابر «یزیدیان» را یادآوری کرد و ادامه داد: حضرت زینب(ع) قرآن را برای زنان دورانش تفسیر میکرد و این ماموریت را امیرالمومنین (ع) به وی سپرده بود.
وی از پرستاری حضرت زینب (س) برای امام سجاد(ع) و فرزندان امام حسین (ع) به عنوان یکی دیگر از فضایل این بانوی بزرگوار عنوان کرد و توصیفهای زیبا و ناب «علامه عبدالله مامقانی» در خصوص حضرت زینب(س) با مضمون «زینب، و ما زینب! و ما أدراک ما زینب! و ...» را زمزمه کرد.
پرستاری کردن یک افتخار است
امام جمعه با بیان اینکه روز ولادت این بانو روز پرستار بوده و پرستاری کردن یک افتخار است، تصریح کرد: بانوان اگر همسرشان را دوست دارند، باید پدر و مادر همسرشان را هم دوست داشته باشند حتی اگر گاهی به زحمت بیافتند.
آیتالله پورمحمدی افزود: خدمت به پدر و مادر یا پدرشوهر و مادرشوهر مایه سعادت دنیا و آخرت است و جایز نیست تا افراد سالمند در خانه سالمندان رها شوند زیرا فرزندان ما هم همین رفتار را از ما یاد میگیرند.
وی این را هم بیان کرد که در برخی از موارد نیز دامادی از پدر یا مادر همسرش مراقبت میکند و ارزش والای پرستاری را درک کرده است؛ همچنین بانوانی هستند که از همسر جانبازشان پرستاری میکنند.
به گزارش ایرنا علامه مامقانی در خصوص حضرت زینب (س) اینگونه بیان کرده بود که «تو چه میدانی که زینب کیست! وی عقیله بنی هاشم است و دارای صفات پسندیدهای است که بعد از مادرش احدی به آن صفات نرسید؛ به حق است که اگر گفته شود او صدیقه صغری است؛ او در حجاب و عفاف بیمانند است».
این عالم بزرگ ابتدا به توصیف حضرت زینب علیها سلام پرداخت و افزود: زینب در صبر و تقوی و قوت ایمان و ثبات قدم تک است. سپس به این نکته مهم اشاره کرد که اگر ما قائل به عصمت او شویم احدی نمیتواند این مطلب را انکار کند البته اگر به احوال او در کربلا و بعد از آن آگاه باشد.
ایشان در دلیل این امر به چند موضوع اشاره میکند که اینها را از آثار ولایت میداند که ولایت بدون عصمت معنا ندارد. یکی اینکه امام حسین علیه السلام مقداری از سنگینی امامت را در ایام بیماری زین العابدین علیه السلام به وی سپرد و نیز جملهای از وصایای خویش را به زینب کبری فرمودند؛ دیگر به دلیل اینکه امام سجاد علیه السلام نیابت خاص خودش را به عمهاش دادند تا بیان احکام شرعی کنند.
نظر شما