به گزارش ایرنا و به نقل از روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، علی محمد روستا روز دوشنبه در حاشیه آئین افتتاح قطعه دوم پروژه بهسازی معابر ورودی شهر مارگون، اظهار کرد: دور دوم سفر دولت به کهگیلویه وبویراحمد ۵۰۰ میلیارد ریال برای شهرداری مارگون و یک هزار میلیارد ریال برای آب و راه روستایی اختصاصی یافت که با تخصیص آن بخشی عمده مشکلات در این دو حوزه رفع می شود.
وی بر حمایت مجموعه استانداری از شهرداری و شورای اسلامی شهرستان مارگون در صورت داشتن تعامل تاکید کرد و گفت: با کمک بنیاد برکت ستاد اجرایی حضرت امام (ره) ۱۶ پروژه برای رفع محرومیت از زیلایی در شهرستان مارگون با اعتبار ۴۰۰ میلیارد ریال کلنگزنی شده که ۲۰۰ میلیارد ریال این اعتبار را استانداری و ۲۰۰ میلیارد ریال دیگر را بنیاد برکت تامین می کند.
معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به تقاضاها برای ساخت بیمارستان در شهرستان مارگون، تصریح کرد: ساخت بیمارستان را که موجب گردش مالی و اقتصادی و تحول در این شهرستان میشود را حمایت و پیگیری خواهیم کرد.
روستا ابراز کرد: تلاش مجموعه استانداری رفع مشکلات این شهرستان محروم بوده اما فرصت نیاز است تا برنامه ها و اقدامات در نظر گرفته شده دولت در این شهرستان عملیاتی شود.
وی ادامه داد: اعتبار هزینه شده فاز دوم پروژه بهسازی معابر ورودی شهر مارگون ۷۳ میلیارد ریال است.
معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: مارگون شهرستان محروم استان است و در تلاشیم تا با همکاری و پیگیری استاندار محترم و حوزه معاونت عمرانی بنیاد علوی را در مارگون مستقر کنیم و طی چهار سال وعدههایی که در حوزه تعمیر و تحول در زیرساخت دادیم عملیاتی شود.
روستا عنوان کرد: افتتاح فاز دوم پروژه بهسازی معابر مارگون کار خوبی است و سعی بر این بوده تا کارهای زیادی در حوزه راه، گاز، برق، کشاورزی، مدارس و خانه های بهداشت در این منطقه آغاز شود.
نزدیک به سه سال پیش، شهر مارگون در ۷۵ کیلومتری یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد به شهرستان ارتقا یافت تا از بن بست و محرومیت خارج شود و در دولت سیزدهم توجه ویژه ای به زیرساخت های این شهرستان نوبنیاد شده است.
مارگون به واسطه ویژگی های چشمگیری همچون نزدیکی در مسیر جاده ملی پاتاوه – دهدشت و همچنین مسیر یاسوج به اصفهان ، همسایگی با استان چهار محال و بختیاری ، داشتن شرایط مساعد آب و هوایی و ظرفیت های ویژه گردشگری و منحصر بفرد در حوزه کشاورزی دارد.
دشت های حاصلخیز سقاوه و ایجاد بزرگترین شهرک صنعتی استان در این منطقه، رودخانه ها و آبشارهای زیبا و مفرح و قطب تولید ماهیان سردابی و از جمله قرار گرفتن طرح کارخانه سیمان مارگون با ظرفیت اسمی روزانه ۶ هزار تن از جمله ظرفیت های ابن منطقه بشمار می رود.
بخش مارگون که قبلا جزو شهرستان بویراحمد محسوب می شد به استناد ماده ۱۳ قانون تعاریف و ضوابط تقسیمات کشوری مصوب سال ۱۳۶۸ به پیشنهاد وزارت کشور و با تصویب هیات دولت در دی ماه ۹۸ به شهرستان ارتقا یافت در حالی که هیچ گونه زیرساختی مهیا نبود و در کنار تاثیرات مثبت این تصمیم، مشکلات بسیاری را هم برای مردم این دیار رقم زد.
شهرستان مارگون با جمعیتی حدود ۲۱ هزار نفر در فاصله ای حدود ۶۰ کیلومتری یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد واقع شده است.
نظر شما