به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، واشنگتن پست با اشاره به بیانیه رژیم صهیونیستی درباره توافق آتشبس برای تبادل اسرا نوشت: "این آتشبس چهار روزه درحالی اعلام میشود که قبل از آن بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم اعلام کرده بود که بعد از این توافق «جنگ ادامه مییابد».
این روزنامه آمریکایی افزود: "پس فرقی ندارد در مرحله بعدی این جملات چه اتفاقی بیافتد، چون هیچچیز نمیتواند آسیبی را که تاکنون این حملات اسرائیل بهبار آمده است را جبران کند. (رژیم) اسرائیل به بهانه حملات حماس کارزاری را به راه انداخت که از نظر اندازه، سطح دسترسی و میزان ویرانیها بیسابقه بود و بیش از ۱۱ هزار فلسطینی را که بسیاری از آنها کودک هستند، در بمبارانهای خود به کشتن داد."
واشنگتن پست، جنگ رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیها در غزه را موجب آوارگی بیش از دو میلیون نفر عنوان کرد و نوشت: رژیم صهیونیستی دستور تخلیه ساکنان شمال به سمت جنوب را در الی صادر کرد که به کوچ جمعی مردم وحشت زده این منطقه منجر شد. اگرچه این رژیم اهدافی را در سراسر غزه هدف قرار داد اما یوآو گالانت وزیر جنگ این رژیم این هفته گفت که تمرکز عملیات آنها ممکن است از شهر غزه در شمال به خان یونس در جنوب -که به ادعای صهیونیست ها ساختار اصلی فرماندهی حماس ممکن است در آنجا باشد، تغییر کند.
به نوشته واشنگتن پست، حتی اگر جنگ همین امروز تمام شود، بخشهای بزرگی از غزه با خاک یکسان شدهاست. دفتر هماهنگی کمکهای بشردوستانه سازمان ملل با استناد به منابع محلی در منطقه غزه گزارش داد که حدود ۴۵ درصد از واحدهای مسکونی غزه تاکنون نابود شده و یا خسارتهای جدی دیده اند. برای درک میزان دقیق خسارتهای غزه باید گفت که آنچه که رژیم صهیونیستی تنها در چند هفته انجام داد به اندازه چهار سال درگیری در سوریه و خسارت هایی است که در این کشور بر جای گذاشته شد.
این رسانه نوشت: (رژیم) اسرائیل روزانه هزاران مهمات بر اهدافی در غزه و به ویژه در شمال این منطقه فرو ریخت. شهر بیت حانون که محل سکونت بیش از ۵۰ هزار نفر بود به خرابه ای تبدیل شده و به ندرت ساختمانی قابل سکونت باقی مانده است.
تصاویر ماهواره ای نشان میدهد که چگونه آوار خیابانهای شهری را که تا قبل از این پرجمعیت بود پوشانده و محققان با بررسی شواهد ماهواره ای تخمین می زنند که شاید بیش از نیمی از ساختمان ها درشمال غزه تخریب شده اند.
این در حالی است که بحران انسانی در این منطقه وخیمتر می شود و بسیاری از فلسطینیها در غزه در اردوگاه های موقت یا مراکز پر ازدحام تحت اداره سازمان ملل بسر می برند و برخی از آنها در بمبارانهای رژیم صهیونیستی مورد هدف قرار گرفته اند. زیرساختارهای اصلی از بیمارستانهای گرفته تا کارخانههای تصفیه آب و انبارهای سوخت - از کار افتاده یا تعطیل شدهاند.
نظر شما