جدیت وزارت صمت در هوشمندسازی بخش‌های صنعتی و معدنی

تهران- ایرنا- وزیر صمت با اشاره به همکاری بین معاونت علمی و وزارت صمت برای رسوخ هوشمندی و نوآوری به صنایع کشور گفت: به دنبال اتصال صنایع دانش‌بنیان به صنایع کوچک کشور هستیم تا از ظرفیت‌های صنایع بزرگ در وهله اول برای حل مشکلات و سپس برای خلق آینده استفاده کنیم.

به گزارش ایرنا از وزارت صمت، عباس علی آبادی امروز (شنبه) در آئین امضای سندهای همکاری توسعه اقتصاد دانش بنیان در حوزه صنایع فلزی و معدنی با اشاره به اینکه جهان امروز دنیای تحول است، گفت: ما باید به سمت عقل و هوشمندی برویم و هوشمندی یعنی نوآوری؛ صنایع ما باید در مسیر آینده حرکت کنند؛ این در حالی است که همچنان در گذشته هستیم و برای حرکت در مسیر آینده می‌بایست هوشمندسازی را دنبال کنیم.

وی با بیان این‌که استفاده از نوآوری و فناوری برای تسلط بر علم و آینده بر داخلی‌سازی مقدم است، ادامه داد: در گذشته بر این باور بودیم که باید در مسیر ساخت داخل حرکت کرد اما آن‌چه امروز اهمیتی بسیار بالا دارد، حرکت در مسیر عقل است و باید به سمت هوشمندی و نوآوری حرکت کرد؛ نوآوری از داخلی سازی مهم‌تر است و برای حرکت در مسیر آینده، ورود به بازار و پیدا شدن متقاضی مهم‌تر از داخلی سازی است. باید با استفاده از نوآوری و هوشمندی، خود را بر عالم مسلط کنیم و راهبری هوشمندانه، مهم‌تر از هوشمندی است. شما باید به صورت هوشمندانه عالم را راهبری کنید.

وزیر صمت در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: من روزی خوشحال می‌شوم که احساس کنم ما هوشمند هستیم و هرچیزی نشان هوشمندی نیست بلکه حساسیت روی گلوگاه هایی که دشمنان برای ما تعیین کرده اند، نشانه هوشمندی خواهد بود.
وزیر صمت با بیان این‌که به دنبال اتصال صنایع دانش‌بنیان به صنایع کوچک کشور هستیم تا از ظرفیت‌های صنایع بزرگ در وهله اول برای حل مشکلات و سپس برای خلق آینده استفاده کنیم، افزود: از این دست اسناد همکاری در آینده بیش از گذشته منعقد خواهد شد و به دور از شعار و سخنرانی، این همکاری‌ها که منشأ آن همکاری بین معاونت علمی و وزارت صمت برای رسوخ هوشمندی و نوآوری به صنایع کشور است وارد مرحله اجرا شده‌اند.

وی با اشاره به اینکه نگاه ما در وزارت صمت به موضوع هوشمندی در بخش های صنعتی، معدنی و تجاری معطوف است، اظهار داشت: اگر موضوع تولید داخل را پیگیری و برنامه‌ریزی می‌کنیم در صدد رفع گلوگاه‌ها با نگاه هوشمندانه هستیم؛ اگر در پی موضوع اشتغال هستیم به این دلیل است که اگر برای فرزندان خود ایجاد اشتغال نکنیم در آینده با مشکلات متعدد مواجه می‌شویم. همه اینها زمانی اتفاق می‌افتد که از عنصر عقل به احسن وجه و هوشمندانه استفاده شده باشد و آن نوآوری است که محور اصلی همه حرکت‌های شماست.

امضای سندهای همکاری توسعه اقتصاد دانش بنیان در حوزه صنایع فلزی و معدنی

گفتنی است آئین امضای سندهای همکاری توسعه اقتصاد دانش بنیان در حوزه صنایع فلزی و معدنی امروز شنبه با حضور عباس علی آبادی وزیر صمت، روح‌الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، مجتبی توانگر رئیس کمیته اقتصاد دیجیتال مجلس شورای اسلامی،عزت‌الله اکبری تالارپشتی رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس، محمد مجید فولادگر معاون هماهنگی و محیط کسب و کار وزارت صمت، محمدرضا موثقی نیا رئیس هیئت عامل ایمیدرو، علی بابایی مدیر کل دفتر نوآوری و فناوری وزارت صمت، محمدیاسر طیب نیا مدیرعامل مجتمع فولاد مبارکه، امیر خرمی شاد مدیرعامل شرکت ملی مس ایران، عطاالله معروفخانی مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان، ‌ علی امرایی مدیرعامل شرکت فولاد سنگان و جمع دیگری از مسئولان در خانه نوآوری و فناوری ایران (IHIT) آغاز شد.

در این آئین، تفاهم‌نامه هوشمندسازی معادن و تکمیل فناوری‌های وابسته به آن بین وزارت صمت، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان، ایمیدرو و شرکت ملی صنایع مس ایران امضا شد.

همچنین تفاهم‌نامه توسعه اقتصاد دانش بنیان و بومی‌سازی اقلام گلوگاهی صنعت فولاد بین شرکت فولاد مبارکه و معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان به امضا رسید.

تفاهم‌نامه توسعه فناوری SMR نیز در این نشست بین فولاد سنگان و شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری فولاد مبارکه امضا شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha