۵ آذر ۱۴۰۲، ۱۵:۱۱
کد خبرنگار: 1226
کد خبر: 85303457
T T
۲ نفر

برچسب‌ها

سیل اخیر ۹۹۰ میلیارد ریال به خراسان شمالی خسارت زد 

بجنورد-ایرنا- مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری خراسان شمالی گفت: بارندگی‌ها و وقوع سیل اخیر در استان ۹۹۰ میلیارد ریال به بخش‌های مختلف خسارت زد. 

غلامرضا شفیق روز یکشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار کرد: وقوع سیل از شهرستان های مختلف به ویژه شیروان، مانه، سملقان و فاروج گزارش شده است که به بخش های کشاورزی، راه روستایی و تاسیسات آب خسارت تحمیل کرد.

وی گفت: میزان خسارت به راه های استان ۶۵۰ میلیارد ریال، در زمینه تاسیسات آبرسانی ۱۵ میلیارد ریال و در زمینه کشاورزی ۳۲۰ میلیارد ریال برآورد شده است.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری خراسان شمالی خاطرنشان کرد: سیل اخیر به راه های روستایی هفت شهرستان‌ استان خسارت وارد کرد که راهداران نسبت به رسوب برداری و پاکسازی ۲۵۰ کیلومتر راه اقدام کردند.

وی افزود: سیل اخیر موجب تحمیل خسارت به شبکه آبرسانی ۱۴ روستا شد و به یکهزار و ۲۵۰ متر خط انتقال، هفت کیلومتر شبکه توزیع و ۱۱ حلقه چاه آسیب وارد کرد.

شفیق خاطرنشان کرد: بارش باران و وقوع سیل در اوایل آذرماه جاری، سبب تحمیل خسارت در بخش های مختلف به ویژه در شهرستان های مانه و سملقان شد.

به گزارش ایرنا، بارش باران و وقوع سیل یکم و دوم آذرماه جاری، سبب تحمیل خسارت در مناطق مختلف به ویژه در شهرستان های مانه و سملقان شد.

این سیلاب در شهرستان‌ مانه موجب قطع گاز سه روستا شد که با تلاش کارکنان شرکت گاز متصل شد.

مردم خراسان شمالی با بحران های طبیعی نظیر زلزله، سیل، توفان، تگرگ، رعد و برق، تغییر شدید درجه حرارت و خشکسالی بیگانه نیستند و سالانه این حوادث را از بیخ گوش می گذرانند و ثبت ۱۹۲ مورد زمین لرزه سال گذشته در استان به خوبی آستانه بحران زا بودن این خطه را نشان می دهد.

بر پایه آمارها؛ خراسان شمالی جزو ۱۰ استان حادثه خیز کشور محسوب می شود و وقوع هر کدام از این حوادث همواره خسارات مالی و جانی فراوانی را به دوش مردم و دولت ها انداخته و علاوه بر داغدار کردن شمار زیادی از خانواده‌ها، زیرساخت‌ها کشور را هم دچار آسیب کرده است.

آمار و ارقام حاکی از این است که این خطه در کانون بحران های طبیعی قرار دارد و مدیریت بحران در این استان جایگاه ویژه ای دارد و بدون برنامه ریزی و فعالیت کارشناسی و کاربردی نمی توان بحران های این منطقه را مدیریت کرد.

بر اساس نظر دست اندکاران این حوزه؛ مهم‌ترین راه‌های کاهش اثرات حوادث در خراسان شمالی، منوط به توسعه توان دستگاه‌های امدادی در پیشگیری از حوادث است و بخش دیگری هم مربوط به آگاهی و اطلاع مردم نسبت به انواع حوادث و راه‌های مقابله با آسیب‌های بحران است.

خراسان شمالی با بیش از یک میلیون نفر جمعیت در شمال شرق کشور واقع است و ۴۴ درصد از جمعیت آن در روستاها سکونت دارند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha