خبر فوری: رفع فیلترینگ

دولت سیزدهم صنایع بزرگ استان مرکزی را به مدار تولید بازگرداند

اراک - ایرنا - معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی گفت: رویکرد دولت سیزدهم در پایتخت صنعت کشور موجب شد تا صنایع مادر و بزرگ این استان به مدار تولید بازگردند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، «حسن میرزاخانی» روز دوشنبه در ستاد استانی اقتصاد مقاومتی در اراک، افزود: همه ارکان نظام در کلان کشور و داخل استان مرکزی تلاش کردند تا مشکلات صنایع بزرگ این استان رفع شود.

وی بیان کرد: شرایط فعلی صنعت استان مرکزی با قبل از فعالیت دولت سیزدهم متفاوت است و اقدامات دولت موجب شد تا پنج صنعت مادر این استان که مشکلاتی شامل حقوق معوقه و تولید داشتند، رفع شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی، به نتیجه موثر سفر وزرا به استان مرکزی اشاره کرد و گفت: با سفر اعضای هیات دولت به استان مرکزی، برخی مشکلات واحدهای صنعتی و تولیدی استان که نیاز به تصمیم‌گیری کلان بود، برطرف و شرایط مطلوبی برای این بخش اقتصادی در استان رقم زده شد.

میرزاخانی، علت رفع این موانع را در انعکاس صحیح مشکلات عنوان کرد و افزود: نمونه این مهم، در مشکلات کمبود لاستیک بود که با اعلام استان مرکزی، مشخص شد در ۱۶ استان، توزیع لاستیک با موانعی مواجه است و با مطرح شدن در هیات دولت، مشکلات متقاضیان لاستیک اکنون کاهش یافته است.

وی بیان کرد: حل مشکلات صنایع استان مرکزی در گرو، مطرح شدن موانع و از همه مهمتر ارایه راهکار از سوی متولیان است که این استان با این شیوه، توانسته نتایج قابل قبولی به دست آورد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی به مشکلات ارزی صادرکنندگان در استان اشاره کرد و گفت: در تمام دنیا، صادرکنندگان ملزم به بازگرداندن ارز به کشور هستند و در کشور ما نیز این‌گونه است، اما باید شیوه اجرا در کشور اصلاح شود تا صادرکنندکان متضرر نشوند.

حمایت از تولید با کلام ممکن نیست و نیازمند اقدام عملی است
رییس کل دادگستری استان مرکزی هم در این نشست گفت: برای رفع مشکلات فعالان اقتصادی در استان، باید کارگروه مشورتی، متشکل از مجموعه‌ای از متخصصان در حوزه اجرا، نظارت و صاحبان واحدهای تولیدی و صنعتی تشکیل شود.

حجت الاسلام «عبدالمهدی موسوی» افزود: لازم است ناکامی و موفقیت در رفع و موانع تولید استان مرکزی بررسی و منشاء آسیب‌ها شناسایی شود.

وی، با اشاره به نامگذاری سال توسط مقام معظم رهبری اشاره کرد و ادامه داد: شاه کلید شعارهای ایشان مسایل اقتصادی است.

رییس کل دادگستری استان مرکزی، به اقدام ارزشمند استان در شکل‌گیری مجتمع ویژه اقتصای اشاره کرد و گفت: با راه‌اندازی این مجتمع، قدم بزرگی برای حل مشکلات و موانع فعالان اقتصادی استان برداشته شد.

حجت‌الاسلام موسوی اظهار کرد: برخی از مدیران متهم به تصمیم ناعدالتی‌ می‌شوند که ناشی از بخشنامه‌ها است و در این خصوص، خانه صنعت و معدن می‌تواند نقش مهمی را ایفا کند.

وی عنوان کرد: بخشی از مسایل واحدهای صنعتی و تولیدی استان مرکزی به دستگاه نظارتی مربوط است که برای حل آن از کلان کشور مصوبه گرفته شده است.

رییس کل دادگستری استان مرکزی ادامه داد: اکنون کشور در شرایط جنگ اقتصادی است و صاحبان واحدهای تولیدی، افسران این میدان هستید و تا زمانیکه نگاه معلول وجود دارد و علت‌یابی شکل نگیرد، فعالان تولیدی با مشکلات مواجه هستند.

حجت‌الاسلام موسوی اظهار کرد: دستگاه قضایی استان مرکزی تلاش دارد تا از فعالان اقتصادی استان حمایت کند زیرا در ایجاد فرصت‌های شغلی نقش موثری دارد.

مدیرکل اقتصادی استانداری مرکزی هم در این نشست گفت: استان مرکزی از گذشته به عنوان یک استان صنعتی و پایتخت صنعت ایران شهرت دارد اما از روزهای شکوفایی و خوب فاصله گرفته است.

«محمدرضا گودرزی» افزود: استان مرکزی در حوزه صنعت تا جایگاه دوم هم پیش آمد اما اکنون به رتبه هشتم رسیده و تنزل بیشتر این رتبه ممکن است.

وی بیان کرد: اکنون اراک به عنوان مرکز استان، ارشد بودن خود در حوزه صنعت را از دست داده و ساوه، زرندیه و دلیجان از این شهر پیشی گرفته‌اند.

در این نشست تعدادی از فعالان اقتصادی استان مرکزی مشکلات حوزه تولیدی خود را مطرح کردند.

بیش از ۲ هزار و ۹۰۰ واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ در مناطق مختلف استان مرکزی فعالیت می‌کنند.

استان مرکزی دومین قطب صنایع مادر تخصصی و چهارمین مرکز صنعت کشور است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha