به گزارش ایرنا، سردار امان الله گشتاسبی شامگاه دوشنبه در نشست صمیمی با جوانان نوآور، فناور و نخبه استان کردستان در سنندج اظهار کرد: نگاه بنده نگاهی حامینگر به جوانان نوآور و فناور و نخبگان است و تمام ظرفیتهای موجود در سپاه و بسیج در خدمت فناوران، نوآوران و نخبگان است.
وی افزود: نخبگان، فناوران و نوآوران کردستانی نمونه مثال زدنی جوانانی هستند که با سلاح علم و دانش به این جنگ وارد شدهاند.
فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان یادآور شد: همان جوانانی که دفاع مقدس را اداره کردند، امروزه نسل بعد آن جوانان تلاش دارند جنگ تحمیلی علمی و فرهنگی را با عزمی پولادین، خنثی کنند و برای تجهیز در این رویارویی لازم است از تمام ظرفیتهای کشور استفاده کرد.
سردار گشتاسبی ادامه داد: بنای نظام ما در راستای استقلال و دوری از وابستگی در همه موضوعات است اما برای این مهم باید همه زیرساختها، امکانات و الزامات را فراهم کرد.
فعالیت بیش از ۱۶۰ واحد فناور در کردستان
رییس پارک علم و فناوری کردستان هم به ارائه گزارش مختصری از فعالیتهای پارک پرداخت و اظهار کرد: در حال حاضر بیش از ۱۶۰ واحد فناور در پارک علم و فناوری کردستان در حال فعالیت هستند.
بابک سوری ادامه داد: به دلیل کمبود فضای فیزیکی مناسب بسیاری از فعالیتهای واحدهای فناور صنعتی و نیمه صنعتی به صورت کامل انجام نمیشود.
وی با اشاره قانون جهش تولید دانش بنیان، اضافه کرد: الزام دستگاههای اجرایی به استفاده از محصولات تولیدی شرکتهای دانش بنیان و نوآور داخلی از اصول این قانون است و باید در استان کردستان نیز مورد توجه قرار گیرد.
سوری به پیگیری واگذاری زمین به پارک علم و فناوری اشاره کرد و گفت: با توجه به کمبود فضای فیزیکی مورد نیاز واحدهای فناور، این موضوع بصورت روزانه در حال پیگیری بوده است و امیدواریم با توجه ویژه مدیران ارشد استان، این مشکل حل شود.
وی با اشاره به لزوم تغییر کاربری زمینهای مازاد در اختیار دستگاههای اجرایی برای تقویت اقتصاد دانشبنیان و پارک علم و فناوری کردستان، افزود: کردستان در زمینه تملک زمین در بین استانهای کشور در رده آخر قرار دارد.
رئیس پارک علم و فناوری کردستان ابراز امیدواری کرد همافزایی سپاه و پارک علم و فناوری استان بتواند منشا خیر و افزایش و تسریع خدمت به واحدهای فناور و شرکتهای دانشبنیان شود.
تلاش برای برطرف کردن مشکل واحدهای دانش بنیان
فرماندار سنندج هم با اشاره به کلنگ زنی شهرک هفت هکتاری دانشبنیان سنندج، گفت: در سال آینده سعی میکنیم با افتتاح این شهرک مشکلات واحدهای صنعتی کوچک دانشبنیان را تا حدی برطرف کنیم.
حسن عسکری در خصوص موانع اداری اعطای تسهیلات به واحدهای فناور نیز اظهار کرد: تمام تلاش ما در کردستان، کاهش و تسهیل سازوکارهای اداری است و در این راستا با بانکهای عامل اعطای تسهیلات به واحدهای فناور رایزنیهای لازم را خواهیم داشت.
وی ادامه داد: دولت اهتمام جدی برای جذب نخبگان دارد و در این راستا تعداد بسیاری از نخبگان به زودی جذب دستگاه های اجرایی خواهند شد.
فرماندار سنندج قول مساعد داد که با احصا نیازهای دستگاههای اجرایی استان، آنها را مکلف به تامین این نیازها اعم از فناوری و محصولات از طریق واحدهای فناور و دانشبنیان کند.
در این نشست برخی از مدیران عامل شرکتهای دانشبنیان و نخبگان کردستانی به ایراد سخنرانی پرداختند.
در پایان این نشست شرکت پیشگامان فرایند توسعه دانش توسط فرماندهی سپاه کردستان افتتاح شد.
نظر شما