۴۱ درصد مجوزهای سرمایه‌گذاری خارجی مازندران در دولت سیزدهم صادر شد

ساری - ایرنا - مدیرکل امور اقتصادی و دارایی مازندران گفت: ۴۱ درصد از مجموع صدور مجوزهای سرمایه گذاری خارجی مازندران در دولت سیزدهم انجام شد.

سیداسماعیل هاشمی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان این که، از ابتدای سال جاری تاکنون ۹ مجوز سرمایه گذاری خارجی به ارزش ۳.۵ میلیون دلار در این استان صادر شده که در نوع خود بی سابقه بوده است، افزود: در مجموع در دولت سیزدهم ۱۵ مجوز سرمایه گذاری خارجی در استان صادر شد.

وی با بیان این که، با اهتمام و رویکرد دولت مردمی سیزدهم، یکهزار و ۱۹۶ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران شناسایی شد، اظهار داشت: این استان با پرداخت ۲۱ هزار و ۶۷۰ میلیارد ریال تسهیلات از محل تبصره ۱۸، رتبه دوم کشوری را در این بخش در اختیار دارد.

وی از کاهشی بودن نرخ تورم در مازندران خبرداد و با اشاره به اینکه از ابتدای امسال نرخ تورم در این استان از میانگین کشوری کمتر است، اظهار کرد: از ابتدای فروردین سالجاری، نرخ تورم در مازندران روند نزولی داشت و میانگین شاخص تورم امسال در این استان کاهش یافت به طوری که در آبان ۱۴۰۲ رتبه پنج کشور را به خود اختصاص را از این حیث داده ایم.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی مازندران با اعلام اینکه تورم نقطه به نقطه و نرخ تورم کلی در سالجاری در این استان سیر نزولی داشته است، افزود: این امر نشان می‌دهد که سیاست‌های اقتصادی دولت در استان نتایج خود را نشان داده و ثبات نرخ ارز و دیپلماسی اقتصادی و تعامل با همسایگان موثر واقع شده است.

۴۱ درصد مجوزهای سرمایه‌گذاری خارجی مازندران در دولت سیزدهم صادر شد

هاشمی تصریح کرد: در سالجاری در مازندران شاهد به ثمر نشستن آثار کنترل نقدینگی و اضافه برداشت بانک‌ها بوده ایم.

به گزارش ایرنا، مازندران با داشتن ۴۶۰ هزار هکتار اراضی زراعی و باغی، حدود ۱۱ درصد ارزش افزوده محصولات کشاورزی کشور را دارد. حدود ۸۰ هزار نفر به صورت مستقیم در واحدهای تولیدی و صنعتی استان اشتغال دارند و از مجموع ۲ هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی استان، ۴۶۱ واحد در بخش ماشین‌آلات و فلزات اساسی، ۱۳۹ واحد در بخش برق و الکترونیک، ۱۱۵ واحد در بخش نساجی، ۴۰۸ واحد در بخش محصولات شیمیایی، ۲۱۶ واحد در بخش سلولزی، ۵۳۰ واحد در بخش کانی غیرفلزی و ۳۶۷ واحد صنعتی نیز در بخش تولید محصولات غذایی مشغول فعالیت هستند.

بیشترین سهم واحدهای صنعتی استان نیز متعلق به شهرستان آمل است که حدود ۴۰۰ واحد صنعتی فعال دارد و ۲۶ درصد صنایع فعال استان نیز در شهرستان‌های ساری، بابل و سوادکوه مستقر هستند. مازندران در حوزه اشتغال واحدهای صنعتی با استقرار چهار درصد واحدهای صنعتی کشور در این استان یازدهمین استان کشور است و ۳.۸ درصد اشتغال صنعتی را در اختیار دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha