به گزارش خبرنگار ایرنا سید محمدرضا طالبی روز چهارشنبه در پنجمین نشست ستاد انتخابات استان تاکید کرد: فرمانداران همه زیرساختها را برای اخذ رای مردم فراهم کنند و نگرفتن رای یک نفر هم پذیرفتنی نیست.
وی افزود: در برخی محلات عشایری صعب العبور که امکان ایجاد زیرساخت نیست، مردم باید به نخستین صندوق و شعب اخذ رای منتقل شوند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی اظهار کرد: ما به دنبال مشارکت حداکثری مردم در انتخابات هستیم پس باید شعب اخذ رای به گونهای انتخاب شود تا مردم به راحتی بتوانند رای خود را به صندوق بیندازند.
وی با تاکید بر اینکه فرمانداران در اسرع وقت نسبت به تعیین شعب اخذ رای اقدام کنند گفت: در صورت انتخاب شعب اخذ رای، برنامهریزی لازم برای تامین نیروی انسانی، خودرو، زیرساخت و سایر امکانات در فرصت مناسب امکان پذیر خواهد بود.
طالبی در ادامه بر لزوم حفظ بیطرفی فرمانداران و عوامل اجرایی در انتخابات تاکید کرد و افزود: همکاری و تعامل همه دست اندرکاران با هیاتهای نظارت بر انتخابات به استناد قوانین باید در دستور کار باشد.
وی با اشاره به لزوم همراهی رسانهها برای تبیین اهمیت انتخابات و ایجاد شور و نشاط انتخاباتی تصریح کرد: رسانهها در اجرای مولفههای انتخابات از جمله مشارکت، سلامت، امنیت و رقابت نقش موثری دارند پس فرمانداران و عوامل اجرایی همراهی لازم را با آنها داشته باشند.
رئیس ستاد انتخابات استان خراسان جنوبی با تاکید بر رصد مستمر اخبار و تحرکات انتخاباتی گفت: اگر موارد تخلف از قوانین در حوزه انتخابات مشاهد شود باید به دفتر سیاسی استانداری گزارش داده شود.
وی عنوان کرد: مراجعه مستمر به سامانه انتخابات برای دستیابی به اطلاعیههای ستاد انتخابات توسط دستگاههای متولی مورد توجه باشد.
طالبی بر ضرورت بازگویی و تبیین دستاوردهای نظام و خدمات دولت در راستای امیدآفرینی و مشارکت حداکثری مردم در انتحابات تاکید کرد و گفت: از این پس موضوع انتخابات باید در راس همه مسائل و حوزهها باشد و هنوز نتوانستهایم فضای انتخاباتی خوبی را در بین مردم رقم بزنیم.
وی افزود: میتوان از ظرفیت مناسبتهای ملی و مذهبی برای ایجاد شور انتخاباتی و افزایش مشارکت مردم در انتخابات اسفند امسال استفاده کرد.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی هم در این نشست گفت: در حال حاضر ۹۲ درصد روستاهای بیش از ۲۰ خانوار استان از ظرفیت مکالمه تلفن همراه بهرهمند هستند.
مصطفی بهی ادامه داد: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون در ۶۴ روستای جدید پوشش تلفن همراه ایجاد شده است.
وی گفت: در این مدت ۳۰۰ روستای خراسان جنوبی به شبکه ملی اطلاعات متصل و ۲۷ هزار خانوار از مزایای آن برخوردار شدند.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی عنوان کرد: امسال ۱۰۲ سایت جدید را در دستور کار داریم که با اجرای این سایتها ۱۳۹ روستای جدید به شبکه ملی اطلاعات متصل خواهند شد.
وی افزود: همچنین ارتقای ۴۶ سایت را در برنامه داریم که ۶۳ روستا به شبکه ملی اطلاعات متصل خواهند شد.
بهی گفت: تکلیف قانونی ما اتصال روستاهای بالای ۲۰ خانوار به شبکه ملی اطلاعات است و در خراسان جنوبی به دلیل وسعت زیاد و تراکم پایین جمعیت، شتاب توسعه ارتباطی گرفته شده است.
وی ادامه داد: برای ایجاد برخی سایتها در نقاط صعب العبور نیازمند برقرسانی و ایجاد جاده هستیم که این موضوع هزینه اضافی تحمیل میکند و در این زمینه نیازمند همراهی استان هستیم.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی گفت: همه تلاش خود را به کار گرفتهایم تا زیرساختهای ارتباطی استان را برای برگزاری انتخابات باشکوه فراهم کنیم اما در اجرای برخی طرحهای توسعهای نیازمند همراهی سایر دستگاهها هستیم.
انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی همزمان با انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری ۱۱ اسفند امسال در سراسر کشور برگزار خواهد شد.
نظر شما