مهران زینلیان روز شنبه، در حاشیه جلسه کارگروه ماده ۱۴ قانون هوای پاک در استانداری اصفهان به خبرنگار ایرنا گفت: سال گذشته کارگاههای ریختهگری و مزاحم شهری مشمول در گام نخست اجرای طرح، به ۵۰ هکتار از شهرک بزرگ صنعتی اصفهان انتقال یافتند.
وی ادامه داد: جلسه امروز هوای پاک بصورت ویژه به انتقال واحدهای صنعتی، تولیدی، معدنی، خدماتی عمومی و کارگاهی آلاینده به خارج از مناطق مسکونی و سکونتگاهها اختصاص داشت و کارگاههای مشمول در گام دوم نیز حداکثر تا اردیبهشت سال آینده به بیرون شهر منتقل میشوند.
زینلیان اظهار داشت: در نشست امروز، رصد و انتقال کارگاههای مزاحم شهری، صنایع ریختهگری و طلاسازی در اصفهان بررسی و در باره کارگاههای طلاسازی نیز مقرر شد با توجه به مصوبه احداث شهرک طلا در استان، این کارگاهها در اسرع وقت به این شهرک منتقل شوند.
معاون هماهنگی امور عمرانی اُستانداری تصریح کرد: دستورات لازم در باره برخورد قانونی با کارگاههای غیرمجاز با توجه به وضعیت آلایندههای شهر اصفهان صادر شده است و در اسرع وقت پُلمب آنها اجرا میشود.
به گزارش ایرنا، افزون بر یکهزار و ۲۵۰ ریختهگری فلزات آهنی و غیرآهنی در ایران فعال است که حدود ۲۶۰ واحد از آنها در استان اصفهان مستقرند.
تاکنون ۷۶ واحد از صنایع ریختهگری آلاینده مستقر در محدوده و حریم شهرهای اصفهان، خمینی شهر، دولتآباد، فلاورجان و نجفآباد به منطقه صنعتی شمال اصفهان منتقل شدهاند که از این تعداد ۵۴ واحد در سال ۱۴۰۲ انتقال یافتهاند.
استان اصفهان ۲۸ شهرستان و حدود پنج میلیون و ۳۰۰ هزار نفر جمعیت دارد که افزون بر ۸۰ درصد از آنها در شهرها زندگی میکنند.
این استان در سالهای اخیر با معضل کمآبی و خیزش گرد و خاک بر اثر خشک شدن زایندهرود و تالاب گاوخونی مواجه بوده است.
نظر شما